Horta de Sant Joan, un paradÝs a la Terra Alta

CAT | ES

El Parc Natural de la Tinenša de BenifassÓ disposarÓ aquest estiu de dos cadires CRAN

Les cadires de rodes adaptades per a la natura permeten que persones amb mobilitat redu´da o nulĚla puguin practicar el senderime al medi natural

Etiquetes   natura, entorn, activitats outdoor, senderisme, parc natural tinenša benifassa, bel

Publicat el16/7/2021

El Parc Natural de la Tinenša de BenifassÓ disposarÓ aquest estiu de dos cadires CRAN | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El dimarts 20 de juliol es farÓ una jornada de presentaciˇ del projecte Pugem amb tu!


La "Cadira de Rodes Adaptada per a la Natura" (CRAN/JO╦LETTE) Ús una cadira de rodes d’una ˙nica roda que permet a persones amb mobilitat redu´da o qualsevol tipus de diversitat funcional, realitzar activitats de senderisme en el medi natural. Aquesta cadira permet realitzar excursions c˛modes, sempre ajudats per un mÝnim de dos acompanyants.

Del 20 de juliol i fins al 31 d'agost, el Parc Natural de la Tinenša de BenifassÓ i en el marc del projecte Pugem amb tu!, disposarÓ de dos d'aquestes cadires per a persones amb mobilitat redu´da. El mateix dia 20 de juliol es farÓ una jornada en la que es presentarÓ el projecte i s'explicarÓ als assistents el muntatge de les CRAN i nocions bÓsiques del seu ˙s. 

La jornada, que tindrÓ lloc a les 10 h al mirador de Bel, Ús gratu´ta i inclou una ruta de 2 km (1 h 30 minuts aprox). Les persones interessades a participar-hi, s'hauran d'inscriure enviant un correu a parque_tinenbenifassa@gva.es o trucant al 964 715 720 / 650 412 497.


Per: Redacciˇ

Fotos: Parcs de la Generalitat Valenciana