Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ouhdadi i Rus guanyen Lo Balcó, la cursa urbana de Camarles

La 6a cursa "lo Balcó" de Camarles, dins les Running Series de les Terres de l’Ebre, es va tornar a disputar en horari nocturn per evitar les hores de màxima insolació. Això no va salvar als 114 participants de la calor degut a la alta xafogor. Els participants van recorre alguns carrers de Camarles i van arribar fins al lligallo del Gànguil. El guanyador absolut va ser l’independent Yassine Ouhdadi amb un temps de 33’50”. En dones va guanyar Pilar Rus amb 38’43”.

Etiquetes   activitats oudoor, running, camarles, baix ebre, running series, terres ebre

Publicat el4/7/2016

Ouhdadi i Rus guanyen Lo Balcó, la cursa urbana de Camarles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de la cursa | Foto: EbreActiu.cat

Quan arriben els mesos d'estiu, les activitats competitives a l'aire lliure solen canviar d'horari per tal d'evitar al màxim les hores de màxima insolació. Aquest és el cas de la cursa urbana “lo Balcó” de Camarles que es disputa en horari nocturn.

Enguany, aquesta cursa organitzada per l'Associació Excursionista "Terra de Fang", inclosa a les Running Series de les Terres de l'Ebre, que arribava a la sisena edició, es va disputar el passat dissabte 2 de juliol.

Tot i donar-se la sortida a les 9 del vespre, els participants van patir força calor per la xafogor. A aquesta hora els 114 participants de les dues modalitats, 5 Km i 10 Km, prenien la sortida conjunta des del carrer Trenta, darrere de l'Ajuntament. Després de recórrer alguns carrers del poble, es passava per la cooperativa i al zona de la Granadella. En aquest punt els que feien la distància de 5 Km donaven la volta per tornar cap al casc urbà. Els de la distància de 10 Km seguien cap al lligallo del Gànguil on donaven la volta per a desfer el camí fet i tornar en direcció a Camarles, tornant a passar per la Granadella i la cooperativa. A l'entrar al casc urbà passant per les places de Deltebre i l'Ametlla de Mar i per davant la Torre de Camarles. A la rotonda prop del Roquer donaven la volta per encara els darrers quilòmetres.

El primer en completar el recorregut de 10 Km va ser Yassine Ouhdadi amb un temps de 33'50”, seguit de molt prop per Azziz El Jihaoui amb un temps de 33,55” i Juanma Martínez 34'58” (Club BTT Montbike Amposta). En dones la guanyadora va ser Pilar Rus amb 38'43” del Borges Trail AAET Valls, seguida per Gemma Colomé amb 41'27” (Atletisme Terres de l'Ebre) i Cèlia Callarisa amb un temps de 43'11” (CEU Sud Actiu).

Ouhdadi i Rus guanyen Lo Balcó, la cursa urbana de Camarles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Yassine Ouhdadi i Pilar Rus, guanyadors dels 10.000 | Foto: EbreActiu.cat


La cursa de 5 Km la va guanyar Mohamed Benyazid amb 17'46”, seguir per Domingo Garcia amb 17'51” i Luís F. Puentes amb 18'19” (Associació Campredó Esport), en categoria femenina va guanyar la corredora local Pili Comes amb un temps de 25'26”, Sandra Pellicer amb 25'35” va ser la segona, mentre que Iolanda Martos amb un temps de 27'59” (Unió Atlètica Montsià) va ser la tercera classificada.

Podeu consultar totes les classificacions de la 6a cursa “Lo Balcó” de Camarles.


Galeria de fotos de la 10k Lo Balcó del Delta de Camarles ( Facebook - Google Photos )