Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Noves dates per al TriTour d'Amposta

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, la capital del Montsià acollirà aquest esdeveniment esportiu que combina natació, running i bicicleta

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, amposta, covid19, montsia, terres ebre

Publicat el7/4/2020

Noves dates per al TriTour d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


A causa de l'evolució del Covid-19 i l'allargament de l'estat d'alarma, els organitzadors del Tritour d'Amposta han decidit ajornar l'esdeveniment i programar nova data. El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, la capital del Montsià acollirà aquest esdeveniment esportiu que combina natació, running i bicicleta.

Els atletes inscrits abans del confinament no hauran de fer cap notificació a l'organització, simplement la seua inscripció serà vàlida per a la nova data.

També se'ls ofereix la possibilitat de canviar la inscripció a la prova d'Amposta al TriTour de Deltebre, que tindrà lloc el 10 i 11 d'octubre. En aquest cas, s'haurà de notificar abans del 28 d'agost de 2020. Així mateix, es podrà traslladar la inscripció del TriTour Amposta 2020 a edicions futures, tant del que s'organitza a Amposta com a Deltebre. El canvi s'haurà de notificar abans del 28 d'agost de 2020 i l'organització facilitarà una bonificació que el triatleta podrà utilitzar en la prova i edició que vulgui, en la distància equivalent i sense cap cost addicional.

Des de l'organització també es vol recordar als inscrits que tinguin contractada una assegurança de cancel·lació, que tenen 15 dies abans de la data de celebració del TriTour Amposta per a exercir el dret contractat.

Per qualsevol dubte o aclariment, no dubteu en contactar amb info@tritour.cat.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu