CÓmping Ampolla Playa. Relax i diversiˇ al Delta de l┤Ebre

CAT | ES

Noves dates per al TriTour d'Amposta

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, la capital del MontsiÓ acollirÓ aquest esdeveniment esportiu que combina nataciˇ, running i bicicleta

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, amposta, covid19, montsia, terres ebre

Publicat el7/4/2020

Noves dates per al TriTour d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


A causa de l'evoluciˇ del Covid-19 i l'allargament de l'estat d'alarma, els organitzadors del Tritour d'Amposta han decidit ajornar l'esdeveniment i programar nova data. El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, la capital del MontsiÓ acollirÓ aquest esdeveniment esportiu que combina nataciˇ, running i bicicleta.

Els atletes inscrits abans del confinament no hauran de fer cap notificaciˇ a l'organitzaciˇ, simplement la seua inscripciˇ serÓ vÓlida per a la nova data.

TambÚ se'ls ofereix la possibilitat de canviar la inscripciˇ a la prova d'Amposta al TriTour de Deltebre, que tindrÓ lloc el 10 i 11 d'octubre. En aquest cas, s'haurÓ de notificar abans del 28 d'agost de 2020. AixÝ mateix, es podrÓ traslladar la inscripciˇ del TriTour Amposta 2020 a edicions futures, tant del que s'organitza a Amposta com a Deltebre. El canvi s'haurÓ de notificar abans del 28 d'agost de 2020 i l'organitzaciˇ facilitarÓ una bonificaciˇ que el triatleta podrÓ utilitzar en la prova i ediciˇ que vulgui, en la distÓncia equivalent i sense cap cost addicional.

Des de l'organitzaciˇ tambÚ es vol recordar als inscrits que tinguin contractada una asseguranša de cancelĚlaciˇ, que tenen 15 dies abans de la data de celebraciˇ del TriTour Amposta per a exercir el dret contractat.

Per qualsevol dubte o aclariment, no dubteu en contactar amb info@tritour.cat.


Per: Redacciˇ

Foto: EbreActiu

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/4/2020#) AND (caducitat>=#12/4/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())