Camí Ignasià. Nou camí en btt. Loyola - Manresa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/20/2022#) AND (caducitat>=#8/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Nova incorporació a la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona

David Nadal s’incorpora com a director tècnic amb l’objectió de reforçar la direcció de la institució en el moment més complicat per al sector a causa de la pandèmia de la Covid 19

Etiquetes   turisme, terres ebre, covid19

Publicat el4/2/2021

Nova incorporació a la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El 2021 ha de ser l’any on el turisme a la Terres de l'Ebre i la Costa Daurada comenci a remuntar després d’un 2020 qualificat com el pitjor de la història per al sector. Per això, la Junta directiva de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), presidida per Berta Cabré, ha decidit incorporar a David Nadal com a nou director tècnic de l’entitat.

David Nadal ha dedicat tota la seva carrera professional al sector turístic de la província de Tarragona. Així doncs, compta amb més de 30 anys d’experiència liderant i treballant en hotels, càmpings i agències de viatges receptives de la demarcació. A més, també ha estat professor associat a l’Escola Universitària de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, és soci i gerent d’Alnader Assessors Turístics, una empresa dedicada a l’assessorament i gestió d’establiments turístics i d’oci.

Pel que fa a la seva nova incorporació a la FEHT, Nadal comenta que desitja "aplicar tota la meva experiència i coneixements en gestió i direcció en empreses turístiques per retornar el sector turístic a les dades dels anys anteriors a la pandèmia". Així, Nadal centrarà els seus esforços en la planificació d’un ambiciós pla de promoció, així com en cercar fórmules per tornar a activar el turisme un cop la pandèmia baixi d’intensitat.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, afirma que "ens trobem davant d’una situació molt complicada, amb establiments turístics que fa més de 18 mesos que estan tancats, per això, hem decidit reforçar el nostre equip tècnic amb professionals experimentats. No serà fàcil sortir-se’n, però si estem en mans dels millors professionals, tindrem més opcions".


Per: Redacció

Fotos: Pixabay