Tuga Active Wear

CAT | ES

S'edita un plànol amb els principals atractius turístics de la Terra Alta

L’edició ha anat a càrrec del Consell Comarcal de la Terra Alta i es distribuirà a les oficines de turisme dels municipis terraltins i a fires i certàmens de promoció turística

Publicat el31/3/2017


El Consell Comarcal de la Terra Alta ha editat un plànol turístic on es mostren els principals recursos i atractius turístics de la comarca. En aquesta publicació també s'inclouen els recorreguts temàtics que articulen l’oferta turística existent als diferents municipis terraltins.

S'ha aprofitat l'edició d'aquest plànol per a incloure informació referents als municipis que integren la contrada de la Terra Alta, com ara les seues festes i activitats lúdiques. El material ressalta aquells elements que tenen a veure amb el paisatge, el patrimoni arquitectònic i la gastronomia de les diferents poblacions.

El plànol es distribuirà a les oficines de turisme i a les fires i als certàmens de promoció turística als que assisteixi el Consell Comarcal de la Terra Alta.

Podeu descarregar el plànol en aquest enllaç


S’edita un plànol amb els principals atractius turístics de la Terra Alta  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 
Nou plànol amb els atractius turístics de la Terra Alta

Comentaris