Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/18/2021#) AND (caducitat>=#10/18/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Un nou crebalòs vola al Parc Natural de la Tinença de Benifassà

Amb aquest exemplar ja són 9 els crebalosos reintroduïts a la Comunitat Valenciana

Etiquetes   natura entorn, fauna, parc natural tinença benifassa, fredes, comunitat valenciana, crebalos

Publicat el12/11/2020

Un nou crebalòs vola al Parc Natural de la Tinença de Benifassà | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El crebalòs alliberat ahir a la Reserva de Fauna del Mas de Peraire, a Fredes


Des d'ahir dimecres, un nou exemplar de crebalòs vola al Parc Natural de la Tinença de Benifassà. Amb aquest exemplar ja són 9 els crebalosos reintroduïts a la Comunitat Valenciana en el marc del projecte del Ministerio de Transición Ecológica, del Govern d’Aragó, de la Generalitat de Catalunya i de la Generalitat Valenciana, Vulture Conservation Foundation (VCF) y Fundación para la Conservación del Quebrantahuesos (FCQ).

Peraire, el nom que se li ha assignatal crebalòs introduït, procedeix del Pirineu Aragonés i ha estat alliberat a la Reserva de Fauna del Mas del Peraire, una finca de 250 hectàrees situada a Fredes (La Pobla de Benifassà), propietat de la Fundació Enrique Montoliu (FUNDEM) que s’ha implicat activament en el projecte. Com la resta d’exemplars, està equipat amb un emissor satel·litari que proporcionarà indicacions precises de la seua ubicació i moviments.


Per: Redacció

Foto: GVA Agroambient