Venda online productes de la Terra

CAT | ES

Nou acord de cust˛dia del Grup de Natura Freixe a la Reserva Natural de Sebes

Sĺha adquirit una finca de quatre hectÓrees amb un alt valor natural

Etiquetes   natura patrimoni, ribera ebre, flix, reserva natural sebes

Publicat el22/6/2018

Nou acord de cust˛dia del Grup de Natura Freixe a la Reserva Natural de Sebes | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


El passat 11 de juny es va adquirir una finca situada al tram final de la Reserva de Fauna Salvatge de Sebes (Flix). Aquesta finca, amb una superfÝcie de 4,23 hectÓrees, es caracteritza per tenir en poc espai una gran biodiversitat: una zona d’oliveres centenÓries amb marges de pedra seca espectaculars, una zona de transiciˇ amb grans mates (llentiscles) i un tram vora riu just enfront de les Illes fluvials de Sebes.

La finca s’ha adquirit per cedir-la amb un acord de cust˛dia al Grup de Natura Freixe, com a entitat gestora de la Reserva de Sebes, per a que formi part de les accions de gestiˇ d’hÓbitats i espŔcies que s’hi duen a terme. Alhora s’incorporarÓ la producciˇ ecol˛gica de les oliveres a la marca d’oli extra verge de la Reserva: l’oli Mas de Pitoia.

Segons el nou propietari de la finca "el motiu d’adquisiciˇ Ús una aposta familiar per contribuir a la conservaciˇ del patrimoni natural en un espai de gran valor, per implicar-nos en primera persona en un projecte emblemÓtic com el de la reserva de Sebes, tant en la gestiˇ i millora i d’hÓbitats i espŔcies d’interŔs com en la producciˇ ecol˛gica d’oli d’oliva".


Font i foto Grup Natura Freixe

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2020#) AND (caducitat>=#11/30/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())