Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Norbert Llobera amb Max i Clara Bosch amb Pruna guanyen el 7è Canicròs d'Amposta

Alta participació, amb 60 inscripcions, al 7è Canicròs d’Amposta en la que va ser la darrera prova del 5è Circuit Canicròs Terres de l’Ebre 2019-2020.

Etiquetes   canicros, amposta, circuitebre, activitats outdoor, montsia, terres ebre

Publicat el24/2/2020

El Club BTT Montbike va organitzar ahir diumenge, 23 de febrer, la setena edició del Canicròs d'Amposta - Temps de Terra que va comptar amb una alta participació amb 60 canicrossers i els seus gossos que van prendre la sortida en la que va ser la darrera prova del 5è Circuit Canicròs Terres de l'Ebre 2019-2020, després d'haver-se disputat els canicròs de Masdenverge, L'Aldea i Tortosa.

Per a evitar col·lapses a la sortida, primer van arrencar els homes i 30 segons més tard les dones. Per endavant tenien un recorregut per pistes i senders de 6,7Km i 180 metres de desnivell positiu acumulat que va començar amb un recorregut de 2 Km per pistes interiors de la finca Temps de Terra, a la partida del Cabiscol, per a seguir per la pista de la pedrera passant per la barraca del Cabiscol, la Misseta i el fondo del Montsianell. L'entrada a la finca es va fer en sentit contrari a la sortida per a creuar l'arc de meta al llac interior de Temps de Terra.

Norbert Llobera amb Max i Clara Bosch amb Pruna guanyen el 7è Canicròs d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants del 7è Canicròs Amposta - Temps de Terra


Eports Ample de Banda i Internet

El guanyador, en categoria masculina va ser Norbert Llobera amb el seu gos Max, amb un temps de 0:28:24, seguit per Narcís Franch i Max amb 0:248:45 i Christian Pellicer i Gala amb 0:29:14. En dones la guanyadora va ser Clara Bosch amb Pruna amb un crono de 0:35:26, acompanyada al podi final per Lia Balaguer i Drac amb 0:36:17 i Aïda Tugues i Piru amb 0:39:59.

En categoria infantil els guanyadors van ser Salvador Pallarés i Neus Siurana amb Gaidó. En cadet van guanyar Saül Braza amb Otal i Ainara Sandoval amb Vicky. En categoria promesa, només va haver participació femenina, guanyant la Paula Camacho amb Geo. Antonio José Castro amb Olaf i Mercè Sans amb Rwa van guanyar en categoria sènior. En màster 50 van guanyar Fernando Siurana amb Sénia i Tere Isierte amb Vodka. Els guanyadors locals van ser Jordi Franch amb Argolla i Marga Abella amb Aika.


Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d’Europa

Com que el Canicròs d'Amposta coincidia en plenes festes de Carnaval, els organitzadors de Montbike van proposar als participants a anar-hi disfressats amb l'incentiu d'emportar-se premis a les tres millors disfresses. La crida va tenir força acceptació amb, si fa no fa, la meitat dels canicrossers i les seves mascotes disfressats. El primer premi se'l van emportar "nuvi i núvia a la fuga", el segon va ser per a "Batman i Spiderman" i el tercer per a "capitanes Amèrica".

Norbert Llobera amb Max i Clara Bosch amb Pruna guanyen el 7è Canicròs d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants del 7è Canicròs d'Amposta disfressats per Carnaval


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu