Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els Mossos controlen la mobilitat als Ports i al delta de l'Ebre durant la Setmana Santa

El cap de setmana passat es va detectar una gran afluència de vehicles per accedir a aquestes zones

Etiquetes   turisme, parc natural delta ebre, parc natural ports, baix ebre, montsia, terres ebre

Publicat el1/4/2021

Els Mossos controlen la mobilitat als Ports i al delta de l’Ebre durant la Setmana Santa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Es controlarà la mobilitat als Ports i al Delta de l'Ebre


Els Mossos d'Esquadra activen un dispositiu de seguretat a la zona dels parcs naturals dels Ports i del delta de l'Ebre per tal de garantir el compliment de les mesures imposades pel Procicat durant la Setmana Santa. Entre aquest dijous i dilluns vinent, els agents controlaran els vehicles que accedeixen al massís dels Ports per la pista forestal que dona accés a Caro i que transcorre per municipis del Baix Ebre i de la Terra Alta, així com al delta de l'Ebre per la zona de la platja del Trabucador. 

El cap de setmana passat es va detectar una gran afluència de vehicles per accedir a aquestes zones i, segons informen els Mossos, van denunciar quatre conductors per incomplir les restriccions vigents.


Per: ACN

Foto: EbreActiu