Autocaravanes Delta. La millor manera de viatjar amb autocaravana partint des del Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Morella estrena material turístic infantil

A través de mapes dels diferents espais, els xiquets i xiquetes coneixeran la història de Morella i els seus personatges

Etiquetes   turisme, morella, els ports

Publicat el23/4/2019

Morella estrena material turístic infantil | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Morella estrena nou material turístic dirigit als xiquets i xiquetes. D'aquesta manera, es tracta de diferents mapes de la ciutat, el Castell i els museus on es troben jocs i reptes per a interactuar amb el contingut i la història de la ciutat. Aquesta és una iniciativa que potencia el turisme familiar, el qual és un dels principals a la ciutat de Morella. Actualment, hi ha mapes col·leccionables de la ciutat de Morella, del Castell i de la Presó i pròximament s'ampliaran amb el Museu Temps de Dinosaures i el Museu del Sexenni.

Primer es va començar amb el plànol infantil de Morella. Aquest recorre diferents espais de la ciutat per a resoldre trencaclosques i jocs amb els elements d'aquests llocs. Aquest va tindre molt bona acollida, de manera que ara s'amplia amb altres mapes de diferents museus i monuments. Cal destacar que el passat mes d'agost es va presentar el còmic del Sexenni, el qual explica aquesta festa amb 240 anys d'història. Aquest també està dirigit al públic infantil i va ser un èxit entre els xiquets i xiquetes. Així, “aquest és l'inici d'una oferta turística familiar amb productes dirigits especialment al públic infantil i que els xiquets i xiquetes gaudeixen de la visita a Morella” concloïa el regidor de Turisme, Jorge Garcia.

La ciutat de Morella compta amb un gran patrimoni històric, artístic, arquitectònic i cultural que ompli la ciutat de visitants. Els diferents espais i monuments visitables mostren les característiques i la història de la ciutat. Així, amb el material turístic es complementa la visita i s'aprofundeix en els continguts. El nou contingut infantil pretén apropar la història de Morella i els seus personatges més rellevants de la forma més divertida.Alt Maestat, Humand Land