Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Morella engega el III Concurs de fotografia de muntanya

Es tracta d’un certamen temàtic amb imatges d’esports de muntanya i paisatges

Etiquetes   fotografia, muntanya, morella, comarca els ports

Publicat el27/9/2019

Morella engega el III Concurs de fotografia de muntanya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El III Concurs de fotografia de muntanya de Morella: Memorial Ana Puig Ortí s'ha iniciat aquesta setmana amb la publicació de les bases d'aquest a la web de l’Ajuntament de Morella. D'aquesta manera, el termini per a presentar les fotografies participants està obert fins al 26 d'octubre a través del correu fotoespemo@gmail.com. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Morella i la Societat Esportiva ESPEMO, entitats organitzadores del concurs, busquen fomentar l'esport de muntanya i el respecte per la natura a través d'imatges.

Aquesta tercera edició té com a novetat d'incloure una categoria comarcal per a incrementar la participació de la gent dels Ports i mostrar les activitats que realitzen. A més, la categoria absoluta compta amb premis de 200 euros a la fotografia guanyadora i 100 euros a la segona. Cal explicar que l'entrega de premis es realitzarà el dissabte 9 de novembre a la Llotja de l'ajuntament i es donarà inici a l'exposició de les millors fotografies participants.

Cal recordar que aquesta és la tercera edició del Concurs de fotografia de muntanya de Morella: Memorial Ana Puig Ortí el qual ha tingut una elevada participació en totes les seues edicions i una gran qualitat en les fotografies participants. Així, en la primera edició van participar més de 100 imatges i en la segona quasi 200 amb fotografies d'alpinisme, escalada, espeleologia, caiac, senderisme, BTT i altres esports de muntanya, així com paisatges, en ubicacions d'arreu del món.Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida


Foto: Cedida