Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/6/2022#) AND (caducitat>=#10/6/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Morella celebrarà el dia de los Pueblos Más Bonitos de España amb entrada gratuïta a tots els seus museus

Oferirà tots els seus museus i visites de forma gratuïta i ha programat una visita guiada especial a la ciutat

Etiquetes   Turisme, Morella, Ports

Publicat el18/9/2017

Morella celebrarà el dia de los Pueblos Más Bonitos de España amb entrada gratuïta a tots els seus museus | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Morella és un dels pobles fundadors de los Pueblos Más Bonitos de España


Morella ha preparat diferents activitats per al dia 1 d'octubre amb motiu de la celebració del dia de los Pueblos Más Bonitos de España. D'aquesta manera, els museus de la ciutat, així com el castell, l'esglèsia, les torres de Sant Miquel i les pintures rupestres de Morella la Vella seran gratuïts aquest dia. A més, Morella ha preparat una visita guiada per la ciutat que començarà a les 12.00 hores. Així, Morella i tots els pobles de l'associació de los Pueblos Más Bonitos de España celebren aquest dia amb la finalitat de donar a conèixer els atractius de cadascuna de les poblacions.

Cal recordar que Morella és un dels pobles fundadors de los Pueblos Más Bonitos de España que es va crear al 2013. D'aquesta manera, l'associació pretén unir esforços per a impulsar el sector turístic d'aquestes poblacions i posar en valor el seu patrimoni.