Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Morella amplia les activitats turístiques amb una gimcana digital

La Gimkana Digital Turística és una activitat familiar que utilitza el smartphone per a seguir les pistes i resoldre els enigmes

Etiquetes   turisme, turisme cultural, morella, comarca els ports

Publicat el28/7/2021

Morella amplia les activitats turístiques amb una gimcana digital | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Morella amplia la seua oferta turística amb l'ús de les noves tecnologies i estrena la Gimkana Digital Turística amb La decisió del Papa Luna. Aquesta recorre diferents espais i monuments de la ciutat per a resoldre 13 enigmes al voltant de les reunions que es van mantindre a Morella amb aquest Papa, el rei Ferran I i Vicent Ferrer per a resoldre el Cisma d'Occident. El repte comença amb la lectura del QR situat a l'Oficina de Turisme de Morella, al costat de les torres de Sant Miquel.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “aquesta gimcana és una activitat familiar que descobreix tant els espais, com una part de la història de la ciutat” i ha afegit que “a més, aprofita les noves tecnologies amb formes diferents i innovadores d'interactuar amb la ciutat i conéixer el seu patrimoni”. L'edil ha explicat que “amb iniciatives com aquesta volem ampliar i renovar les activitats turístiques de Morella i tindre una oferta completa i atractiva per a tots els públics”. Finalment, Escuder ha volgut “animar a totes i tots a intentar resoldre els enigmes que s'amaguen en diferents espais de la ciutat i descobrir quina va ser La decisió del Papa Luna a Morella”.

La Gimkana Digital Turística és una activitat pensada per a tota la família en la qual s'han de resoldre 12 enigmes en 70 minuts. L'aventura s'inicia a la plaça de Sant Miquel on es pot llegir el QR amb qualsevol smartphone, així, cada vegada que es resol un enigma, es destapa el següent fins a completar les 12 proves.


Font: Redacció