Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya
Tuga Active Wear

MónNatura Delta reobre amb noves activitats de natura

La setena temporada del centre permetrà gaudir del magnífic entorn amb nous tallers i visites

Etiquetes   Natura patrimoni, delta ebre

Publicat el15/2/2018

MónNatura Delta reobre amb noves activitats de natura | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l


MónNatura Delta, l'equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera ubicat al Delta de l'Ebre, ha obert després d'unes setmanes tancat per a realitzar tasques de manteniment i millora.

La setena temporada del centre permetrà gaudir del magnífic entorn amb nous tallers i visites. El centre es consolida com un referent en les activitats relacionades amb el món de l'ornitologia i les famílies amb l'objectiu de donar a conèixer als visitants la fauna i paisatges del Delta.

Com a principals novetats del 2018 hi ha una sortida en vaixell a les Illes Columbretes, un curs d'il·lustració d'aus, un curs adreçat a nens i nenes per conèixer els ocells del Delta, un taller de rastres marins i visites guiades a l'espai protegit de l'Alfacada. Aquestes novetats s'incorporen a les activitats ja estrenades en temporades anteriors i que fan de MónNatura Delta un lloc únic per a gaudir de la natura al Delta de l'Ebre.

La Fundació Catalunya La Pedrera, a través d'equipaments com MónNatura Delta, treballa per la recuperació i la divulgació del patrimoni natural de Catalunya.