TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Millorar la comercialització de la galera és un dels reptes que es marca el Grup d'Acció Local Mar de l'Ebre

La galera és un dels crustacis més capturats a les aigües de l’Ametlla de Mar i que cada cop té més projecció gastronòmica

Etiquetes   productes km0, ametlla de mar, terres ebre, galeres

Publicat el2/7/2019

Millorar la comercialització de la galera és un dels reptes que es marca el Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Representants del Grup d'Acció Local Mar de l'Ebre van participar, el passat cap de setmana, d'una reunió de treball a Livorno (Itàlia) per assentar les bases d'un projecte de cooperació conjunt entre les dues regions mediterrànies.

La galera és un dels crustacis més capturats a les aigües de l'Ametlla de Mar i que cada cop té més projecció gastronòmica. Per això, el GALP vol intercanviar experiències amb la regió italiana de la Toscana, per conèixer com comercialitzen de la galera i estudiar com es podria millorar el model ebrenc.

Dins el projecte també s'estudiaria la comercialització d'altres espècies comunes ambdós territoris que, a més, volen cooperar per potenciar el turisme pesquer i donar més impuls econòmic al sector. Aquest seria el segon intercanvi d'experiències engegat des del Grup d'Acció Local, després del realitzat al País Basc sobre el peix blau.



Hostal-Restaurant Ca L’Àngels. Prat de Comte. Terra Alta


Font notícia: La Cala RTV