Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

Millorar la comercialització de la galera és un dels reptes que es marca el Grup d'Acció Local Mar de l'Ebre

La galera és un dels crustacis més capturats a les aigües de l’Ametlla de Mar i que cada cop té més projecció gastronòmica

Etiquetes   productes km0, ametlla de mar, terres ebre, galeres

Publicat el2/7/2019

Millorar la comercialització de la galera és un dels reptes que es marca el Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Representants del Grup d'Acció Local Mar de l'Ebre van participar, el passat cap de setmana, d'una reunió de treball a Livorno (Itàlia) per assentar les bases d'un projecte de cooperació conjunt entre les dues regions mediterrànies.

La galera és un dels crustacis més capturats a les aigües de l'Ametlla de Mar i que cada cop té més projecció gastronòmica. Per això, el GALP vol intercanviar experiències amb la regió italiana de la Toscana, per conèixer com comercialitzen de la galera i estudiar com es podria millorar el model ebrenc.

Dins el projecte també s'estudiaria la comercialització d'altres espècies comunes ambdós territoris que, a més, volen cooperar per potenciar el turisme pesquer i donar més impuls econòmic al sector. Aquest seria el segon intercanvi d'experiències engegat des del Grup d'Acció Local, després del realitzat al País Basc sobre el peix blau.



Fàbregues Motorsports


Font notícia: La Cala RTV


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu