TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/24/2021#) AND (caducitat>=#9/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

MilĚlenÓria, la Fira de l'oli i l'espÓrrec de Godall no s'atura tot i la situaciˇ sanitÓria

La XVIII ediciˇ del certÓmen serÓ virtual i durarÓ tot lĺany 2021, amb diferents activitats de forma telemÓtica

Etiquetes   vida activa, fires gastronomiques, fires, oli oliva, godall, montsia, terres ebre

Publicat el10/3/2021

DesprÚs que l'any passat s'haguÚs de suspendre a darrera hora per la declaraciˇ de l'estat d'alarma el mateix dia de la inauguraciˇ, l'organitzaciˇ de MilĚlenÓria, la Fira de l'oli i l'espÓrrec de Godall ha decidit donar-li una empenta, amb la voluntat que la fira, tot i la situaciˇ actual, no s'aturi.

Enguany per˛, s'ha buscat una nova forma de fer la fira. S'han mantingut l'espera fins al final perquŔ, aquest cap de setmana quan oficialment hauria d'haver sigut la fira, s'inauguri de forma virtual. La novetat Ús que, a mÚs de ser exclusivament virtual, durarÓ tot l'any 2021, amb diferents activitats de forma telemÓtica. Hi haurÓ concursos, demostracions, gastronomia, visites virtuals,... tot el que la situaciˇ permeti i garantint les mÓximes condicions de seguretat. 

L'agenda d'aquestes activitats s'anirÓ publicant a les diferents xarxes socials: Facebook/MillenariadeGodall, Instagram/millenariadegodall, la web de la fira www.millenaria.cat, i tambÚ l'ebando del municipi, la web de Godall www.godall.org i la web de l'AgrÝcola de Godall www.lacrimaolea.com.


Per: Redacciˇ


MilĚlenÓria, la Fira de l’oli i l’espÓrrec de Godall no s’atura tot i la situaciˇ sanitÓria | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...