CAT | ES
Durant les pròximes dues setmanes, la tonyina es pot seguir tastant a bars i restaurants de la població marinera
Etiquetes gastronomia, turisme, ametlla mar, baix ebre
Publicat el3/5/2018
 Les Jornades de la Tonyina Roja s’allargaran fins el 13 de maig
 Les Jornades de la Tonyina Roja s’allargaran fins el 13 de maig
La pluja no va frenar la presència de visitants en el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani, superant els els tastets servits l’any passat durant la Diada de la Tonyina celebrada aquest passat cap de setmana a l’Ametlla de Mar.
Makis, niguiris, sashimi i tàrtar de tonyina roja són les propostes que es van poder degustar en les carpes instal·lades al parc del Bon Repòs. Entre dissabte i diumenge s’han servit 6.800 racions d’aquestes especialitats japoneses. Però a més, diumenge es van servir fins a 600 degustacions de romesco de tonyina.
Aquest és el tastet de benvinguda a unes Jornades que s’allargaran fins al pròxim 13 de maig. 15 restauradors locals ofereixen menús amb la Tonyina Roja com a protagonista entre 30 i 65 euros per comensal. I els 19 bars que participen en la ruta de la Tapa Roja ofereixen tapes de tonyina per 4 euros, i 1 euro el quinto Heineken que patrocina la ruta.
 98
 98
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu 
Informació i avís legal 
Política de cookies

Selecció d'enllaços: