Benifallet, un paisatge que enamora
Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Més de 200 persones participen en el tercer Maridatge de sensacions a l'Aldea

L’esdeveniment, celebrat aquest passat dissabte, va coincidir amb la Festa de la Plantada a la finca de Ravanals

Etiquetes   turisme, aldea, gastronomia km0, baix ebre

Publicat el13/6/2018

Més de 200 persones participen en el tercer Maridatge de sensacions a l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l 220 persones van participar al Maridatge de sensacions

 

La finca de Ravanals va ser l'escenari aquest passat dissabte al matí de la Festa de la Plantada de l'Aldea, mentre que a la tarda hi va haver la tercera edició del Maridatge de vins, tapes i música.

Les tradicions, la gastronomia, la pagesia, la música i els balls tradicionals van ser els protagonistes d'una jornada amb un gran èxit de participació, tal i com valorava Míriam Ferrando, la regidora de Turisme de l'ajuntament de l'Aldea. Ferrando també va destacar la implicació les entitats del municipi en aquests esdeveniments.

Una degustació d'arrossos a l'Ermita va ser la novetat d'enguany a la Festa de la Plantada. Pel que fa Maridatge de sensacions, va comptar amb un rècord d'assistents, 220 persones i un gran ambient. Una confluència perfecta de les millors tapes, un vi espectacular, i una banda, la Stromboli Jazz Band, insuperable. Per acabar, una gran festa posterior amb Tito Cervera al capdavant.


Més de 200 persones participen en el tercer Maridatge de sensacions a l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l Una degustació d'arrossos a l'Ermita va ser la novetat d'enguany a la Festa de la Plantada
Pedals d