Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Una medalla d'or i tres de bronze per al rem ebrenc

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Castrelo do Miño (Ourense), el Campionat d’Espanya de Rem Olímpic Alevins infantils i màster 2019

Etiquetes   activitats outdoor, rem, amposta, tortosa, terres ebre

Publicat el15/7/2019

Una medalla d’or i tres de bronze per al rem ebrenc | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Castrelo do Miño (Ourense), el Campionat d’Espanya de Rem Olímpic Alevins infantils i màster 2019. Els clubs catalans s'han emportat 6 medalles d'or, 1 de plata i 3 de bronze.

Les remeres Noa Roca i Lola Markovaen, del Club Nàutic Amposta, s'han emportat una de les sis medalles d'or aconseguides pels clubs catalans en la categoria 2xAF.

Les tres de bronze han estat per a Pau Alegre, Joan Torta, Teo Sánchez i Hadar Vázquez en 4XAM del Club Nàutic Amposta. Per a Robert Mioga i Sebastià Cano en 2xIM del Club Nàutic Amposta. I per a Clement Guez en 1xIM del Club de Rem Tortosa.Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició


Foto: Federació Catalana de Rem