Cruceros Costa de Azahar. Excursions a la costa de PenÝscola, Illes Columbretes, Serra d┤Irta i Parc Natural del Delta de l┤Ebre

CAT | ES

Un maridatge gastron˛mic promocionarÓ els olis d’oliva verge extra guanyadors dels premis CDO

TindrÓ lloc el proper 29 de maig a Reus, i comptarÓ amb una demostraciˇ de cuina en directe a cÓrrec del cuiner d’Ulldecona Vicent GuimerÓ, amb una estrella Michelin

Etiquetes   productes km0, oli oliva, gastronomia, terres ebre, terra alta, baix ebre, montsia, siurana

Publicat el27/5/2019

Un maridatge gastron˛mic promocionarÓ els olis d’oliva verge extra guanyadors dels premis CDO | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Centre de Desenvolupament de l'Oli (CDO), gestionat per l'Ajuntament de Reus en conveni amb la Diputaciˇ de Tarragona, organitza el dimecres 29 de maig al matÝ un maridatge gastron˛mic amb l'objectiu de promocionar els olis d’oliva verge extra guardonats als Premis CDO 2018. L'acte, que tindrÓ lloc al Centre d’Art Cal Massˇ, s’adreša a periodistes, crÝtics gastron˛mics i professionals de l’hostaleria i la salut, i pretÚn ser un espai de debat entre productors, cuiners, comunicadors i professionals.

En el marc de la jornada, el cuiner Vicent GuimerÓ, del restaurant l’Antic MolÝ d’Ulldecona (MontsiÓ), reconegut amb una Estrella Michelin, oferirÓ una demostraciˇ de cuina en directe en quŔ maridarÓ l’oli d’oliva verge extra del territori amb productes de proximitat.

Els Premis CDO s'organitzen anualment des de l'any 2006 per escollir la millor varietat d'oli d'oliva verge extra fruitat verd amarg, verd dolš i madur de les cooperatives i molins de les denominacions d'origen protegides (DOP) Baix Ebre-MontsiÓ, Siurana i Terra Alta. Els primers premis de l'ediciˇ 2018 van ser la Cooperativa Falset-MaršÓ (Premi oli fruitat verd amarg), Uniˇ Origen SCCL-MolÝ Terra Alta (Premi oli fruitat verd dolš), i Olis SolÚ de Mont-roig del Camp (Premi oli fruitat madur).

El Centre de Desenvolupament de l’Oli va nÚixer, l'any 1998 amb l'objectiu de reconŔixer i posar en valor la tasca dels productors d’oli d’oliva verge extra del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.



profisio - fisioterÓpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan LluÝs FernÓndez (colĚlegiat 10289)


Foto: Diputaciˇ de Tarragona

Comentaris