Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Lluisma Mas i Marta Paulino guanyen «Lo Balcó del Delta» a Camarles

El passat dissabte, 1 de juliol, Camarles va acollir la setena edició de la seva cursa urbana «lo balcó del Delta» que, com venen fent els darrers quatre anys es va desenvolupar en horari nocturn. Un total de 256 persones van participar entre les 3 modalitats: 10K, 5K i marxa. Els guanyadors absoluts van ser els atletes del Club BTT Montbike Amposta, Lluisma Mas i Marta Paulino.

Etiquetes   activitats outdoor, running, camarles, baix ebre, running series, terres ebre

Publicat el3/7/2017

La sisena prova del Running Series del 2017, el circuit de curses urbanes de les Terres de l'Ebre, va ser la 7a edició de la cursa Lo Balcó del Delta que es va disputar pels carrers de Camarles i els Lligallos del Roig i del Gànguil. A les 9 del vespre, encara amb llum solar, es donava la sortida als participants de les curses de 10Km, amb 167 participants, 5 Km, amb 52 corredors, i immediatament es donava la sortida als 37 marxadors que van preferir fer caminant tranquil·lament el recorregut de 5 Km. El motiu fer aquesta cursa en horari nocturn al mes de juliol, és fugir de les hores de més calor del dia, tot i que enguany vespre i nit de l'1 de juliol van ser força frescos amb un vent suau de mestral que no va deixar pujar gaire la temperatura, cosa que van agrair els runners.

Lluisma Mas i Marta Paulino guanyen «Lo Balcó del Delta» a Camarles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida de la cursa Lo Balcó del Delta a Camarles


El recorregut dels 10 K començava a l'Ajuntament de Camarles per a sortir del poble per carrer Vint-i-Tres, passant per davant la Cooperativa i la Torre de la Granadella, per a tot seguit creuar els nuclis dels lligallos del Roig i del Gànguil, des d'on es tornava en direcció a Camarles entrant pels carrers Un, Dos i Vint-i-Set, fins a la Torre de Camarles. El carrer Trenta-un tornava a donar entrada al poble passant per la rambla Catalunya i pel davant l'església, per emprendre la recta final fins a la línia d'arribada pel carrer Vint-i-tres.

Quan ben just es portava 1 Km de cursa, a la sortida del casc urbà de Camarles, Lluisma Mas (BTT Montbike Amposta) ja encapçalava la cursa i quedava en aquesta posició, en solitari, fins a creuar la línia de meta amb un molt bon temps de 33 minuts i 11 segons. A continuació van creuar la línia d'arribada Xavi Queral (Fondistes Amposta) amb un crono de 0:33:49 i Andrés Pascual (Club Triatló Davima) amb 0:34:37. En dones va guanyar amb comoditat la Marta Paulino (Ultra Runners - BTT Montbike Amposta), que corria a casa, amb un crono de 41 minuts i 54 segons, seguida per Sita Batalla (Ultra Runners Team) amb 0:43:53 i Aida Pallarés (Trail Running Cabra Feixet) amb un temps de 0:43:57.

Lluisma Mas i Marta Paulino guanyen «Lo Balcó del Delta» a Camarles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants de la 7a Cursa Lo Balcó del Delta de Camarles (1/7/2017)


Per a finalitzar, a més de l'entrega de trofeus, els participants i acompanyants van poder sopar i escoltar un concert de música, que l'organització havia preparat per a acabar la nit.

Després de Lo Balcó del Delta, Francisco Balastegui (CE Vinaròs) és el líder del Running Series 2017, mentre que en dones la classificació està encapçalada per Sita Batalla (Ultra Runners Team). Ara, el Running Series farà una aturada de gairebé 2 mesos perquè la competició no es reprendrà fins a 10 de setembre quan es disputaran els 10K de la Cala a l'Ametlla de Mar.

Lluisma Mas i Marta Paulino guanyen «Lo Balcó del Delta» a Camarles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Francisco Balastegui (a l'esquerra) líder del Running Series, després de la sisena cursa del 2017