Mas de la Cuixota. Activitats tradicionals al Delta de l´Ebre. Serveis turístics

CAT | ES

LaFou de Batea 2016, el vi més ben puntuat de la Terra Alta per la Guía de Vinos Gourmets 2020

Amb 95 punts, la guia en destaca el seu pas vellutat i excel·lent acidesa, i un equilibri de principi a fi amb un persistent final

Etiquetes   productes km0, enologia, vi, do terra alta, batea, terra alta, terres ebre

Publicat el22/11/2019

LaFou de Batea 2016, el vi més ben puntuat de la Terra Alta per la Guía de Vinos Gourmets 2020 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El vi LaFou de Batea ha obtingut 95 punts a la Guía de Vinos Gourmets 2020, resultant el vi més ben puntuat de la D.O. Terra Alta. La 2020 ha estat la 35ª edició de la guia i el seu equip de tast, format per professionals del sector vinícola, ha basat les seves puntuacions després de tastar 4.360 vins a cegues. 

La Guía de Vinos Gourmets es va fundar l’any 1983 -pertany a Grupo Gourmets, grup editorial que neix l’any 1976, dedicat a la gastronomia i els vins -, sent així una de les publicacions especialitzades en el sector vinícola més veteranes.

LaFou de Batea està elaborat amb Garnatxa Negra, Garnatxa Peluda -vinyes de 50 a 70 anys- i Samsó. La guia destaca del vi que té una fragant i intensa via nasal, amb records de gerds, mores, violetes, espígol, romaní, farigola i tabac, entre d’altres, de pas vellutat, taní suau i excel·lent acidesa, amb un persistent final i equilibrat de principi a fi.


Per: Redacció

Foto: Cedida


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu