Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

L'AFIS posa en marxa dos serveis per millorar la vida de les persones amb diversitat funcional a les Terres de l'Ebre

Es tracta dels serveis de Turisme i Oci Adaptat i el de Manteniment, Assistència i Reparació

Etiquetes   turisme

Publicat el26/10/2018

L’AFIS posa en marxa dos serveis per millorar la vida de les persones amb diversitat funcional a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'AFIS (Associació Funcional per a la Integració Social) és una entitat sense afany de lucre, formada per persones amb diversitat funcional que, des del 2014, defensa els drets de les persones amb discapacitat i de la gent gran, treballa per millorar la qualitat de vida d'aquestes i per la seva plena inclusió a la societat.

El passat mes de juliol, aquesta entitat, va posar en marxa dos serveis per a totes les persones amb mobilitat reduïda que resideixen o visiten les Terres de l'Ebre: el de TOA (Turisme i Oci Adaptat) i el de MAR (Manteniment, Assistència i Reparació), aquest últim servei també dirigit a les residències i institucions del territori.

El servei de TOA consta de dos grups, el préstec de material adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a qualsevol població, platja, o lloc del territori, i les sortides organitzades en grup que es duen a terme a l'Antic Camí de Sirga o a la Via Verda del Zafán.

El servei MAR consta d'un pla específic de manteniment per a les ajudes tècniques de les persones usuàries d'aquest tipus de material, com també per a les residències i institucions de la gent gran o de persones amb discapacitat del territori (també hi ha l'opció de sol·licitar una revisió periòdica de l'ajuda tècnica). L'assistència es presta les persones que han patit un contratemps amb la seva ajuda tècnica al carrer, al domicili o a qualsevol lloc i no pot fer ús d'aquesta i la reparació de les ajudes tècniques es fan a les instal·lacions de l'entitat.

Per a més informació podeu consultar els enllaços a la pàgina web d'AFIS:


L’AFIS posa en marxa dos serveis per millorar la vida de les persones amb diversitat funcional a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu