Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/20/2021#) AND (caducitat>=#6/20/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Vall Cervera i les gúbies de la Vall Figuera, escenari de la 6ena Marxa La Joca

El recorregut va transcórrer per paratges característics dels Ports, com ara la Cova Pasqualo, la Font de la Canonja, els Castellassos, el Mas de Campetxe, el Mas d’Atants i les espectaculars gúbies de la Vall Figuera.

Etiquetes   els ports, marxes de muntanya, senderisme

Publicat el27/4/2015

A les 8.30 h d'aquest passat diumenge 26 d'abril es va donar el tret de sortida de la 6ª. edició de la Marxa La Joca, organitzada per La Joca Club Alpí de Roquetes. La Vall Cervera, al Parc Natural dels Ports, va ser el punt de sortida de la Marxa que va portar als participants fins al Mas de Bitzo, on van poder escollir entre tres recorreguts diferents: 7 km, 11'5 km i 15'5 km.

El recorregut va transcórrer per paratges característics dels Ports, com ara la Cova Pasqualo, la Font de la Canonja, els Castellassos, el Mas de Campetxe, el Mas d'Atants i les espectaculars gúbies de la Vall Figuera.

La Vall Cervera i les gúbies de la Vall Figuera, escenari de la 6ena Marxa La Joca | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...