Mˇn Natura Delta de l┤Ebre. Gaudeix de la mÓgia del Delta de l┤Ebre

CAT | ES

La Terra Alta celebrarÓ la II Setmana de l'Esport

SerÓ aquest proper cap de setmana, del divendres 17 al 19 de novembre i sĺhan organitzat tot un seguit dĺactivitats esportives gratu´tes

Etiquetes   NotÝcies, Esports, Terra Alta

Publicat el14/11/2017

La Terra Alta celebrarÓ la II Setmana de l’Esport | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Una de les activitats organitzades al II Cap de Setmana de l’Esport Ús una cursa d’orientaciˇ amateur 


La Terra Alta celebrarÓ del 17 al 19 novembre, el II Cap de Setmana de l'Esport. Qualiesport i l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Terra Alta, organitzadors de l'esdeveniment, han organitzat un seguit d'activitats esportives gratu´tes amb la finalitat de fomentar la prÓctica esportiva i els valors de l'esport entre el jovent de la comarca.

Xesco Espar, especialista en planificaciˇ esportiva, coaching esportiu, control emocional i motivaciˇ impartirÓ el divendres 17 la conferŔncia "Jugar des del cor: 7 idees per mirar al futur amb optimismeö. Adrešada a esportistes, entrenadors i a totes aquelles persones que tinguin interŔs per l'esport i la vida saludable, tindrÓ lloc al Casal de joventut de Gandesa a les 19.30 h.

El matÝ de dissabte 18, a l'└rea Recreativa de La Franqueta, a Horta de Sant Joan i amb la colĚlaboraciˇ de l'empresa Montsport, comenšarÓ una Cursa d'Orientaciˇ Amateur, on els participants (individualment o amb grups de mÓxim quatre persones) hauran de buscar una sŔrie de punts marcats en un mapa en el menor temps possible. Per participar en la cursa cal inscripciˇ prŔvia.

A la tarda, s'han organitzat partits de pÓdel, tant per a aquelles persones que ja dominen aquest l'esport com pels que encara no l'han practicat mai. El material per a jugar anirÓ a cÓrrec de l'organitzaciˇ.

Per ˙ltim, el diumenge dia 19 al matÝ, es recorrerÓ un tram de la Via Verda amb bicicleta. El recorregut serÓ de Bot al Pinell de Brai i tornada, aproximadament uns 18km de ruta amb avituallament a la Fontcalda. Els participants, que s'hauran d'inscriure prŔviament, sortiran a les 10 h del matÝ des de l'antiga estaciˇ de tren de Bot.

Totes les activitats del II Cap de Setmana de l'Esport de la Terra Alta sˇn gratu´tes. Les inscripcions a la cursa d'orientaciˇ i a la bicicletada poder fer-se per correu a qualiesport@gmail.com o bÚ via WhatsApp al 660009635.


La Terra Alta celebrarÓ la II Setmana de l’Esport | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2021#) AND (caducitat>=#1/19/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())