Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

La Rāpita posa en marxa al museu un "Viatge fantāstic per la Mar de l’Ebre"

Es tracta d’una nova activitat turística i cultural consistent en una ruta teatralitzada que comenįarā aquest proper diumenge 1 d’abril a les 18 hores

Etiquetes   turisme, la rapita, delta ebre

Publicat el29/3/2018

La Rāpita posa en marxa al museu un "Viatge fantāstic per la Mar de l’Ebre" | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Les regidories de Turisme i Cultura de l'Ajuntament de la Rāpita, juntament amb l'Estaciķ Nāutica, posen en marxa aquest proper diumenge 1 d'abril un ‘Viatge fantāstic per la Mar de l'Ebre’, una nova activitat cultural consistent en una ruta teatralitzada que té com a escenari el Museu de la Mar de l'Ebre. Es tracta d'una proposta adreįada a un públic familiar, tant turístic com local, que permetrā descobrir com la Mar de l'Ebre ha estat nexe d'uniķ de les diverses cultures mediterrānies, a més de marc d'alguns dels fets més importants de la histōria.

La ruta teatralitzada serā guiada per l'actor Jesús Pescador, que a través de diversos personatges, descendents del centuriķ romā Marcus Marcus, fa un recorregut a cavall de la ficciķ i la realitat des de la conquesta romana fins a les darreries del segle XVII. Romans, andalusins, joglars i pirates ens descobreixen una genealogia metafōrica del que és la gran unitat mediterrānia. Tots aquests personatges apareixen a les sales del Museu de la Mar de l'Ebre, convocats mitjanįant els objectes i testimonis del passat que en ell es conserva.

“Amb aquesta nova proposta, fruit de la suma d'esforįos entre l'Ajuntament, l'Estaciķ Nāutica i el Museu, posem a disposiciķ dels visitants i dels rapitencs un nou producte turístic que estā pensat per fer gaudir tant a grans com a petits i a la vegada promocionem i donem dinamisme a un equipament cultural emblemātic com és el museu”, ha afirmat l'alcalde i regidor de Turisme Josep Caparrķs. En la mateixa línia, la regidora de Cultura, b, ha destacat que “es tracta d'una proposta d'un contingut pedagōgic molt important, perquč ens endinsa en una aventura per la nostra prōpia histōria, i a la vegada dona un missatge als més petits molt reflexiu i bonic, a més d'una manera molt divertida”.

Després d'aquest diumenge, a les 6 de la tarda, el ‘Viatge fantāstic per la Mar de l'Ebre' continuarā els dissabtes a la mateixa hora, entre el 7 d'abril i el 9 de juny i del 15 de setembre al 13 d'octubre. En els mesos d'estiu, del 14 de juny al 6 de setembre, quan hi ha més activitats els cap de setmana, es passarā als dijous a les 19.30 hores.

El preu de l'entrada és de 7 euros per als adults, 5 euros per a infants de 7 a 11 anys i gratuīta per a menors de 7 anys.


La Rāpita posa en marxa al museu un "Viatge fantāstic per la Mar de l’Ebre" | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2021#) AND (caducitat>=#1/16/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())