Món Natura Delta de l“Ebre. Gaudeix de la mągia del Delta de l“Ebre

CAT | ES

La Rąpita es prepara per a una nova edició de la Festa del Mar

Els visitants podran iniciar-se en moltes de les activitats a preus simbņlics

Etiquetes   turisme, la rapita, delta ebre, festa del mar

Publicat el8/6/2018

La Rąpita es prepara per a una nova edició de la Festa del Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Festa del Mar es tornarą a celebrar el dissabte 3 de novembre


Sant Carles de la Rapita celebrarą demą dissabte 9 de juny, una nova edició de la Festa del Mar, 10a Jornada de portes obertes amb una gran varietat d'activitats nąutiques, com passejades amb barca i amb veler, sortides en caiac, iniciació al submarinisme i al paddle surf, entre altres.  Els visitants podran iniciar-se en moltes de les activitats a preus simbņlics.

També s'han organitzat diferents activitats adreēades als més menuts, com un taller de nusos mariners i de cotó. No faltarą la gastronomia, amb el Musclo-vermut, una degustació de musclos de la badia, acompanyat del vermut rapitenc i amenitzat amb mśsica coral i jazz. També hi haurą una fira d'artesania i una de material nąutic d'ocasió, una mostra de comerē local i visites a l'embarcació Salvamar.

La Festa del Mar és una festa transversal organitzada per l'Estació Nąutica La Rąpita-Delta de l'Ebre, amb el suport de l'Ajuntament de la Rąpita, que involucra empreses nąutiques, productors, comerē i gastronomia i que permet desplegar un ventall de més de 25 activitats relacionades amb el turisme nąutic. Es tornarą a celebrar el dissabte 3 de novembre.


profisio - fisioterąpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluķs Fernąndez (col·legiat 10289)