suma┤t al canal whatsapp d┤EbreActiu
Tuga Active Wear

CAT | ES

La RÓpita donarÓ a degustar la cuina del polp i l'arr˛s en les properes jornades gastron˛miques

Les Jornades Gastron˛miques del Polp i l'Arr˛s sˇn una evoluciˇ de les primeres jornades gastron˛miques celebrades al municipi ara fa 26 anys..

Publicat el4/9/2017

Del 16 de setembre al 12 d'octubre se celebraran a la RÓpita les Jornades Gastron˛miques del Polp i l'Arr˛s, organitzades per la Regidoria de Turisme amb la participaciˇ d'un total de 16 restaurants del municipi. L'objectiu de l'organitzaciˇ Ús doble, segons destacava la regidora de Turisme, Rosa AnglŔs, en la roda de premsa celebrada aquest matÝ a l'Espai Gastron˛mic del mercat municipal. ôPer una banda, volem promocionar dos productes de qualitat del territori que fusionen mar i terra, i, per l'altra, encetem aquestes jornades quan finalitza la temporada alta per tal d'allargar la campanya turÝsticaö, manifestava AnglŔs.

El preus dels men˙s oscilĚlaran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l'establiment, i en ells s'hi podran degustar un gran nombre de receptes que, segons Rosa AnglŔs, ôcombinen la cuina tant tradicional com innovadora, ja que es tracta de dos productes que ofereixen moltes possibilitats culinÓriesö. AixÝ, les propostes van des d'un arr˛s caldˇs amb llagostins i clo´sses fins un arr˛s de polp amb falguera; o d'un canelˇ de polp i llagostÝ amb crema de bolets a una hamburguesa de polp i salmˇ amb salsa tÓrtara i pa de brioix amb llavors de rosella.

La RÓpita ve celebrant jornades gastron˛miques des de fa 26 anys, primer amb una ediciˇ anual i posteriorment ampliant el nombre de cites al llarg de l'any en funciˇ del producte que s'hi vol promocionar, com Ús el cas de les diferents jornades gastron˛miques dedicades al llagostÝ, o a la galera o a l'escamarlÓ, que s'organitzen anualment. En el cas del polp i l'arr˛s, aquestes jornades sˇn una evoluciˇ de les primeres celebrades el mes de setembre d'ara fa 26 anys i aquest fet, segons la regidora de Turisme, ôdemostra el llarg recorregut que la restauraciˇ tÚ en aquest municipi fortament vinculat a la pesca i el sector agroalimentariö.

Per complementar l'oferta turÝstico-gastron˛mica d'aquestes jornades, l'Estaciˇ NÓutica de la RÓpita ha preparat uns paquetes turÝstics que sota el nom d'Escapades del polp i l'arr˛s combinen allotjament, menjar i activitats de turisme actiu a preus especials que van dels 59 als 92 euros.


(Descarregar pdf restaurants i men˙s de les Jornades Gastron˛miques del polp i l'arr˛s i Escapades del polp i l'arr˛s)La RÓpita donarÓ a degustar la cuina del polp i l