suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE

Joan Lluís Fernández i Laura Jiménez guanyen la prova en la que van participar 31 corredors amb els seus respectius gossos

Publicat el6/3/2017

La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els dos primers classificats del canicròs moments abans d’arribar a l’antena 

La penúltima prova del II Circuit de Canicròs de les Terres de l’Ebre es va celebrar ahir amb el 9è Canicròs de La Ràpita, organitzat pel Club Centre Excursionista La Foradada i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. 

Trenta-un participants van sortir puntuals a les 8.30 hores d’un matí primaveral, amb sol i molt bona visibilitat que van propiciar unes excel·lents panoràmiques de la Ràpita i de la badia dels Alfacs des de diferents punts del circuit pel qual va transcórrer la prova.

Un circuit de 9,5 km i 260 metres d+ que va començar al pavelló poliesportiu en direcció al pas subterrani per creuar l’N-340. A partir d’aquí, els corredors van poder començar a gaudir de la muntanya amb una pujada constant per un sender a l’àrea del barranc de l’Aiguassera (La Gossera) on van trobar un dels avituallaments. Començava la baixada llarga fins a arribar al mateix tram de pujada que va permetre curses ràpides fins a la zona de la benzinera, seguint cap al cementiri i a través d’un corriol enmig d’un pinar que els va dur a l’arribada.

Tot i l’embolic amb l’arnès que el gos de Joan Lluís Fernández es va fer al moment de la sortida i que va provocar que arrenquessin els últims, ben aviat van aconseguir remuntar i es va situar en segon lloc durant la prova, darrera de Rubèn Roig. Finalment, en un esprint en els últims metres, Fernández es va imposar entrant en primer lloc a la línia d’arribada amb un temps de 46’ i 50’’. El de Benicarló, Rubèn Roig, entrava deu segons més tard, mentre que Javier Alonso ho feia en tercer lloc amb un temps de 48’ i 20’’.

En la categoria femenina, Laura Jiménez va encapçalar la classificació amb un temps de 52’ i 50’’, seguida de Tere Isierte (54’ i 35’’) i Rosa Maria Bel (57’).

El diumenge 19 de març la capital del Montsià acollirà la cinquena i última prova del II Circuit de Canicròs de les Terres de l’Ebre amb la quarta edició del Canicròs d’Amposta Temps de Terra.


La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE La Ràpita acull la penúltima prova del II Circuit de Canicròs TE


Més fotos a Galeria 9è Canicròs La Ràpita (05/03/2017)

comparteix-ho