Restaurant L┤Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

La quarta ediciˇ de l'Aquarun de Benicarlˇ serÓ campionat auton˛mic

L’Aquarun Basiliscus, prova ja consolidada en el calendari esportiu estival de Benicarlˇ, es disputarÓ el 9 de juny a la platja del Morrongo. Enguany, la competiciˇ serÓ la prova del campionat auton˛mic, a la vegada que mantindrÓ la seua originÓria vessant popular

Etiquetes   esports, running, natacio, benicarlo

Publicat el28/5/2018

La quarta ediciˇ de l’Aquarun de Benicarlˇ serÓ campionat auton˛mic | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Presentaciˇ de la quarta ediciˇ de l’Aquarun


La quarta ediciˇ de l’Aquarun que coorganitzen la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Benicarlˇ i el Club Triatlˇ Basiliscus es disputarÓ en diferents categories que permetran la participaciˇ d’especialistes, aficionats, xiquets, i fins i tot famÝlies al complet. La cursa, que integra nataciˇ i carrera a peu, es disputarÓ el 9 de juny a la platja del Morrongo de Benicarlˇ. Els participants podran optar entre participar individualment o en categoria relleus, en diferents distÓncies que adapten l’esforš a qualsevol franja d’edat (des de les categories infantils fins als veterans) i estat de forma. La prova, a part de mantindre la seua tradicional vessant popular, enguany serÓ campionat auton˛mic tant en categoria masculina com femenina.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha subratllat "el salt qualitatiu de la prova en aquesta ediciˇ Ús molt alt╗, i ha remarcat que źl’Aquarun serÓ la prova que decidirÓ els campions auton˛mics de la modalitat". Tot i ser campionat auton˛mic, Flos ha animat "a tots els aficionats a participar en una jornada esportiva popular i per a tota classe de p˙blic, que Ús all˛ que ha donat forša a la prova fins ara".

Els representats del Club Triatlˇ Basiliscus, Julio Sßnchez i Javier Traver, han explicat que "els atletes federats han de formalitzar les inscripcions a travÚs del web de la Federaciˇ Valenciana de Triatlˇ, mentre que els aficionats ho han de fer a travÚs del web del club, totes dos amb data lÝmit del 6 de juny". Els responsables del club han assenyalat tambÚ que "enguany hem fet un circuit que no inclou cap via p˙blica, per tal d’interferir el menys possible en el trÓnsit" i han anunciat que "la prova ja compta amb 200 inscrits en la competiciˇ escolar i amb 50 per al campionat auton˛mic".

Tota la informaciˇ sobre la prova, distÓncies i categories, aixÝ com els formularis d’inscripciˇ es troben a www.triatlobasiliscus.com i www.triatlocv.org.


La quarta ediciˇ de l’Aquarun de Benicarlˇ serÓ campionat auton˛mic | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/25/2020#) AND (caducitat>=#11/25/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())