Tuga Active Wear

CAT | ES

La cursa de la UEC Tortosa arriba a la 15ena edició

Diumenge dia 10 de maig, a la zona esportiva de la Raval de St Llàtzer, teniu una cita amb la 15a cursa de la UEC Tortosa a TORTOSA

Etiquetes   curses per muntanya, trailrunning

Publicat el29/4/2015

Diumenge dia 10 de maig, a la zona esportiva de la Raval de St Llàtzer, teniu una cita amb la 15a cursa de la UEC Tortosa a TORTOSA.

Aquest any, després d'onze edicions organitzant la "mítica" Cursa de Paüls, dues edicions més, amb el Trail Rasquera – Tortosa, igual que es va fer l'any passat i la cursa de la UEC Tortosa serà íntegrament pel terme de Tortosa. Hem volgut fer una Cursa que concilia la conservació i l'ús dels recursos naturals de les nostres serres.

La cursa transcórrer pels colls de Santa Caterina i coll de l'Alba, indrets que per a molts són desconeguts. La UEC Tortosa organitza una Cursa que mereixi l'interès de tots els participants, amb les tres modalitats per a que tothom pugui gaudir dels paratges que tenim al costat de casa, amb la Cursa de 20 km i 1000 m, la Cursa Júnior i la Marxa de 14,6 Km i 600 m. No hi podeu faltar.

Més info a http://www.uectortosa.org

La cursa de la UEC Tortosa arriba a la 15ena edició | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/28/2020#) AND (caducitat>=#9/28/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())