Hostal - Restaurant Pous de la Neu. Parc Natural dels Ports
Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

La 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites arriba el diumenge 3 d'abril

Després de l’aturada per la celebració de la Pasqua, el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre torna aquest diumenge a la Pobla de Massaluca amb la 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites, organitzada per l’Associació Esportiva Massaluca i amb la col·laboració de més de 100 voluntaris del municipi terraltí.

Publicat el31/3/2016

Després de l'aturada per la celebració de la Pasqua, el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre torna aquest diumenge a la Pobla de Massaluca amb la 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites, organitzada per l'Associació Esportiva Massaluca i amb la col·laboració de més de 100 voluntaris del municipi terraltí.

La cita, a la que es preveu més de 300 participants, es presenta amb tres propostes: la cursa llarga, de 21km i 800D+ i la cursa curta i la marxa, de 12 km i 400D+ i es disputarà en les categories Júnior, Sub-23, Sènior, Veterà, Màster i Absoluta. Han confirmat la participació a la cursa els dos líders actuals del Circuit, en Luisma Mas, del Club Patxanguerus d'Alforja i la Marta Paulino, d'Ultra-Runners Running Sports.

La Cooperativa Caterra és el lloc de concentració i des d'on es donarà la sortida: a les 9:30 h la cursa llarga i a les 9.45 h la curta i la marxa. Als corredors els espera un circuit per senders i camins plens de natura, d'història, de cultura i amb unes magnífiques vistes panoràmiques de l'Ebre i el Matarranya. Amb un terreny molt regular i un desnivell moderat, els corredors podran posar a prova la seva velocitat i marcar bons temps a les classificacions.

A tots els participants se'ls hi entregarà una samarreta tècnica de màniga llarga i la bossa del corredor, amb una ampolla exclusiva de vi DO Terra Alta de la Cooperativa Caterra. Entre els serveis previstos per l'organització hi haurà, entre altres, avituallaments, dutxes, guarda-roba i servei de massatges a càrrec de PH-Quirogel.

L'Associació Esportiva Massaluca enguany compta amb la col·laboració de l'empresa de material esportiu JOMA, que instal·larà un camp de futbol inflable de 12 metres per a què mentre es disputa la cursa, els xiquets i xiquetes que ho vulguin puguin fer un partidet de futbol.

En acabar la prova no faltarà l'esmorzar popular per als participants i el que ja s'ha convertit en tret característic de la Cursa de la Pobla de Massaluca, la degustació de cócs i altres pastes tradicionals que elaboren les dones del poble.


La 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites arriba el diumenge 3 d’abril  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l