Mˇn Natura Delta de l┤Ebre. Gaudeix de la mÓgia del Delta de l┤Ebre

CAT | ES

La 17a Caminada Popular recorrerÓ l'antic camÝ de la Palma d'Ebre a Flix

SerÓ aquest diumenge 22 d’abril. La distÓncia del trajecte Ús de 16 quil˛metres, tot i que n’hi haurÓ un de 8 quil˛metres per tal de facilitar la participaciˇ de tothom. El termini d’inscripciˇ finalitza el 19 d’abril

Etiquetes   esports, caminada, flix, palma ebre, ribera ebre

Publicat el18/4/2018

La 17a Caminada Popular recorrerÓ l’antic camÝ de la Palma d’Ebre a Flix | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest proper diumenge 22 d’abril tindrÓ lloc la 17a Caminada Popular de Flix, que en aquesta nova ediciˇ de la caminada estÓ organitzada conjuntament pels ajuntaments de la Palma d’Ebre i Flix. La caminada recorrerÓ l’antic camÝ que unia les dos poblacions ve´nes, un trajecte de 16 quil˛metres, tot i que tambÚ s’ha preparat un recorregut de 8 quil˛metres, per facilitar la participaciˇ de tothom.

Des de Flix, de la parada de la Costa del Graner se sortirÓ amb autocar a les 8:40 h fins a la plaša Catalunya de la Palma d’Ebre, on comenšarÓ la caminada. Hi haurÓ un tram de 8 quil˛metres fins al Mas de les Carrasques, on s’efectuarÓ una aturada i s’esmorzarÓ. Qui vulgui acabar la caminada en aquest punt, disposarÓ de l’autocar per tornar a Flix; la resta de participants podran continuar els 8 quil˛metres restants fins al pas de barca de Flix. En acabar, hi haurÓ servei d’autocar de Flix a la Palma d’Ebre.

Els interessats en participar tenen temps d’inscriure’s als ajuntaments dels dos municipis fins demÓ dijous 19 d’abril. El preu de la inscripciˇ Ús de 5 euros, amb obsequi per als primers 100 inscrits. Les places d’autocar sˇn limitades.

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/1/2020#) AND (caducitat>=#12/1/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())