Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre
suma´t al canal whatsapp d´EbreActiu

CAT | ES

La 17a Caminada Popular recorrerà l'antic camí de la Palma d'Ebre a Flix

Serà aquest diumenge 22 d’abril. La distància del trajecte és de 16 quilòmetres, tot i que n’hi haurà un de 8 quilòmetres per tal de facilitar la participació de tothom. El termini d’inscripció finalitza el 19 d’abril

Etiquetes   esports, caminada, flix, palma ebre, ribera ebre

Publicat el18/4/2018

La 17a Caminada Popular recorrerà l’antic camí de la Palma d’Ebre a Flix | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l


Aquest proper diumenge 22 d’abril tindrà lloc la 17a Caminada Popular de Flix, que en aquesta nova edició de la caminada està organitzada conjuntament pels ajuntaments de la Palma d’Ebre i Flix. La caminada recorrerà l’antic camí que unia les dos poblacions veïnes, un trajecte de 16 quilòmetres, tot i que també s’ha preparat un recorregut de 8 quilòmetres, per facilitar la participació de tothom.

Des de Flix, de la parada de la Costa del Graner se sortirà amb autocar a les 8:40 h fins a la plaça Catalunya de la Palma d’Ebre, on començarà la caminada. Hi haurà un tram de 8 quilòmetres fins al Mas de les Carrasques, on s’efectuarà una aturada i s’esmorzarà. Qui vulgui acabar la caminada en aquest punt, disposarà de l’autocar per tornar a Flix; la resta de participants podran continuar els 8 quilòmetres restants fins al pas de barca de Flix. En acabar, hi haurà servei d’autocar de Flix a la Palma d’Ebre.

Els interessats en participar tenen temps d’inscriure’s als ajuntaments dels dos municipis fins demà dijous 19 d’abril. El preu de la inscripció és de 5 euros, amb obsequi per als primers 100 inscrits. Les places d’autocar són limitades.