TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

La X Nit de l'Esport Local ret homenatge a una vintena d'esportistes i equips rapitencs

Més de 300 persones van assistir divendres a l’acte, celebrat al Pavelló Firal

Publicat el28/11/2016

La X Nit de l’Esport Local ret homenatge a una vintena d’esportistes i equips rapitencs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els guardonats en aquesta edició de la Nit de l'Esport Local de la Ràpita | Foto: Ajuntament St Carles de la Ràpita


Una vintena d'esportistes i equips de La Ràpita que han destacat per la seua trajectòria i mèrits al llarg del 2016 van rebre divendres passat un reconeixement públic en el marc de la desena edició de la Nit de l'Esport Local organitzat per la regidoria d'Esports. L'esdeveniment, que es va celebrar al Pavelló Firal i al qual van assistir més de 300 persones, va ser també un homenatge a les entitats, clubs, entrenadors, professors i monitors del món de l'esport rapitenc, que segons va destacar la regidora Àngela Revertéviu un moment molt dolç, propiciat per l'esforç que el teixit esportiu local en conjunt i en cada disciplina destina a la preparació ja sigui en l'àmbit amateur com també a nivell competitiu, i ho volem posar en valor”, va afirmar.

Per la seva banda, l'alcalde Josep Caparrós va expressar el compromís del govern local per dotar La Ràpita dels equipaments que garanteixin una bona pràctica i preparació esportiva: “portem retard, acumulem mancances històriques i aquest govern municipal té el ferm propòsit de pal·liar-les”, va apuntar.

Els guardonats durant la novena Nit de l'Esport Local van ser: Juan Carlos Román Vera (Club Patí Rapitenc, secció bàsquet); Judit Forné Rochet (Club Patí Rapitenc, futbol sala femení); Joan Zaragoza González (Club Centre Excursionista La Foradada); CB Futsal la Ràpita (Club de Bàsquetbol La Ràpita); Anna Navarro Subirats (Club Patí Rapitenc, secció Patinatge); Àngela Geballi Sancho (Club Tennis Serramar); Joan Bel Arnaru i Aaron Cano Rueda (Club Nàutic Sant Carles, secció Rem); Àlex Forés Gil (Club de Futbol Sala Rapitenc); Carme Sancho Ferré (Club Nàutic Sant Carles, secció Natació); Joan Ruiz Francisco (Moto Club Menjarrutes); Marc Requena Ros (Club d'Escacs La Ràpita); Ramon Lluís González Reverter (Fondistes Rapitencs); Mariona Curto Torta (Club Gimnàstic Rapitenc); Luis Valle Romero (Club Bitlles Alfacs); Adolfo Morà Borràs (Motoclub Sant Carles); Tatiana Valentinyova (PME La Ràpita-Natació); Conjunt Rítmica Xaloc (Club de Rítmica Xaloc); Equip Cadet de la UE Rapitenca; Patricia Moras (Club Twirling Els Alfacs); Ainhoa Gasparín Cortès (Club d'Espeleologia Dinàmic).


La X Nit de l’Esport Local ret homenatge a una vintena d’esportistes i equips rapitencs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Menció especial per a Andrea Navarro i Anna Zafra

A més a més, enguany, la menció especial que atorga la regidoria d'Esports ha estat per a Andrea Navarro i Anna Zafra, del Club Twirling Els Alfacs. Totes dos s'han proclamat enguany Campiones d'Europa de twirling i van quedar setenes al Campionat del Món, celebrat a Suècia. Actualment tenen 16 anys, es van iniciar al món del twirling als 3 i 5 anys, respectivament. Formen part de l'Equip Júnior del club i fa tan sols 3 anys que competeixen juntes en la modalitat parella. S'han proclamat diverses vegades campiones de Catalunya i d'Espanya, i recentment han aconseguit la medalla d'or a la Copa d'Europa de clubs. Durant els darrers tres anys han estat l'única Parella Júnior que ha representat la Selecció Espanyola en els Campionats d'Europa i del Món. La seva passió pel twirling ha fet que les dos es converteixin en un referent i la màxima representació del club en l'àmbit internacional. Aquesta temporada 2017 treballaran dur i lluitaran per continuar representant la selecció estatal en la modalitat parella júnior al proper Campionat d'Europa que tindrà lloc a Itàlia.

Comentaris