Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Josep Betalú se situa líder de la Titan Desert

L’ampostí Josep Betalú, de l’equip Bicipark Reus, ha aconseguit la victòria de la quarta etapa de la Gaes Titan Desert by Garmin, fet que l’ha situat en primera posició de la classificació general, a manca de només dues etapes per a finalitzar.

Etiquetes   btt, josep betalu, titan desert

Publicat el28/4/2016

En aquesta notícia sortim del nostre territori, les Terres de l'Ebre i marxem al Marroc per a parlar de l'onzena edició de la Titan Desert 2016, una de les proves de BTT més dures del món, s'està disputant entre el 24 i el 30 d'abril, amb més 400 bikers que han de recórrer un total de 530 Km en cinc etapes.

L'ampostí Josep Betalú, de l'equip Bicipark Reus, ha aconseguit la victòria de la quarta etapa de la Gaes Titan Desert by Garmin, fet que l'ha situat en primera posició de la classificació general, a manca de només dues etapes per a finalitzar.

Josep Betalú se situa líder de la Titan Desert | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Josep Betalú, segon per l'esquerra amb el dorsal 8, a la 3a etapa de la Titan Desert 2016
(foto: titandesert.com)


Betalú començava la competició el passat diumenge 24 d'abril, com un dels clars favorits a la victòria final. La seva regularitat li ha permès estar sempre a les primeres posicions de la classificació general. A la primera etapa, de 110 Km, va quedar en segona posició; tercer a la segona etapa, amb 133 Km; després d'una jornada de descans, a la tercera etapa de 101 Km, va quedar quart situant-se segon de la general a només 25 segons del primer. Avui, a la quarta etapa de 144 Km, Betalú ha entrat el primer aconseguint treure-li gairebé 6 minuts al segon classificat de l'etapa i 16 minuts a José Luís Carrasco que, fins ahir era el líder de la general i 7 minuts i mig al tercer de la classificació general.

Al finalitzar l'etapa d'avui només queden dues etapes, una de 95 i la darrera de 79 Km fins arribar a Maadidm el proper dissabte 30 d'abril. L'avantatge aconseguit avui fa pensar que Josep Betalú pugui mantenir-se el primer de la general i proclamar-se, aquest any sí, guanyador de la Gaes Titan Desert by Garmin del 2016. Estarem atents del desenvolupament de la prova.


suma’t al telegram d’EbreActiu i ho sabras tot abans que ningú