Benissanet, turisme a la Ribera d´Ebre

CAT | ES

Josep Betalú guanya la Titan Desert 2016

Betalú començava la Titan Desert com un dels favorits a la victòria final. A l’etapa quarta es va situar líder de la general i ja no va abandonar la primera posició fins al final de la cursa, que es disputava al Marroc del 24 al 30 d’abril. La força física, la seva habilitat per a orientar-se i el no tenir avaries ni lesions fan fer que el ciclista ampostí guanyés la seva primera Titan Desert.

Etiquetes   josep betalu, btt, titan desert

Publicat el2/5/2016

La «Gaes Titan Desert 2016 by Garmin» és una de les curses de BTT més dures del món i que es disputa al Marroc. Aquest any es disputava en 6 etapes, del 24 al 30 d'abril, amb poc més de 400 participants que havien de cobrir un total de 530 Km per terreny muntanyós i desèrtic.

El ciclista ampostí de 39 anys, Josep Betalú de l'equip Bicipark de Reus, va començar la Titan Desert 2016 com un dels favorits a la victòria final. Aquesta previsió es va anar complint a mesura que avançaven les etapes mantenint-se en les primeres posicions de la classificació general fins que a la quarta etapa es va situar líder i ja no va deixar aquesta posició fins a la darrera etapa.

Josep Betalú guanya la Titan Desert 2016 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Betalú poc després d'aconseguir la victòria a la Titan Desert 2016


En aquesta edició de la Titan Desert, a diferència de l'any passat, a Betalú tot li va anar tot de cara perquè no va tenir cap problema mecànic i no va patir lesions; això sí, la victòria final no hauria estat possible sense la seva experiència, la seva força física i, sobretot a l'entrar al terreny desèrtic, la seva habilitat per a orientar-se.


suma’t al telegram d’EbreActiu i ho sabras tot abans que ningú