Benicarló en el programa

CAT | ES

Josep Betalú guanya per segon any consecutiu la Titan Desert

El biker ampostí s’ha imposat a l’edició del 2017 de la Titan Desert, una de les proves de BTT per etapes més dures del món que es disputa a Marroc.

Etiquetes   josep betalu, btt, titan desert

Publicat el5/5/2017

Del 30 d'abril al 5 de maig de 2017 s'ha disputat una la 12a edició de la Gaes Titan desert by Garmin que ha comptat amb 450 participants que tenien per endavant 6 etapes per a cobrir 611 Km pel desert de Marroc.

L'ampostí Josep Betalú començava aquesta dura prova com un dels favorits pel fet d'haver guanyat l'edició del 2016 i des de bon començament ja va deixar clares les seves opcions al podi final.

La primera etapa va acabar-la en les primeres posicions en un grup de 8 ciclistes que van arriar a l'esprint. La segona jornada també es va disputa a l'esprint en un grup en que també estava Betalú. La tercera etapa la va guanyar el també català Rober Bou que es va situar líder amb Betalú situant-se en la segona posició de la classificació provisional a 15 minuts. El quart dia de competició Titan Desert la va guanyar el txec Fojtik, però Betalú va retallar 4 minuts a Bou que continuava encapçalant la classificació.

Josep Betalú guanya per segon any consecutiu la Titan Desert | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Betalú fent declaracions al finalitzar la 5a etapa de la Titan Desert 2017 (imatge de titandesert.com)

La cinquena etapa Betalú va capgirar la classificació situant-se líder amb un lleuger avantatge de 35 segons respecte Bou i a la darrera etapa, la més curta de totes amb 51 Km, Betalú i Bou han entrat junts a meta, amb la qual cosa Josep Betalú s’ha proclamat guanyador de la Titan Desert 2017 al mantenir l'avantatge de 35 segons aconseguit el dia abans.

Després de Roberto Heras, que ha guanyat la Gaes Titan desert by Garmin en quatre ocasions, la segona victòria de Betalú el situa al segon lloc del palmarès de la prova que es disputa des del 2006.


entra i participa als nostres sortejos