Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló arriben a l'onzena edició

Dijous 26 de setembre es donarà el tret de sortida a les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja amb una degustació al Mercat Municipal. Les Jornades del Pinxo començaran el 27 de setembre, mentre que les Jornades Gastronòmiques als restaurants aniran des del 6 d’octubre al 3 de novembre

Etiquetes   producte proximitat, benicarlo, jornades gastronomiques, baix maestrat, polp, pop

Publicat el7/8/2019

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló arriben a l’onzena edició | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La regidora d'Agricultura i Pesca de l’Ajuntament de Benicarló, Inma Díaz; la de Turisme, Isabel Cardona; la de Comerç, Clara Cid, i el patró major de la Confraria de Pescadors, Ximo Sánchez, van presentar aquest dimarts les onzenes Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja. Enguany s'ha avançat la presentació del cartell respecte dels anys anteriors, «amb l'objectiu de poder donar a conéixer les jornades gastronòmiques als turistes i visitants de Benicarló», assenyalava Cardona.

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló s'estendran des del 26 de setembre fins al 3 de novembre. En concret, el tret de sortida el donarà la tradicional degustació al Mercat Municipal, que tindrà lloc dimecres 25 de setembre.

Tot seguit serà el torn de les Jornades del Pinxo del Polp a Caduf, que començaran divendres 27 de setembre i s’allargaran fins al 6 d'octubre. La iniciativa comptarà amb la participació de 12 bars i cafeteries de la ciutat, que serviran pinxos elaborats amb el polp com a ingredient principal.

El plat fort seran les Jornades Gastronòmiques als restaurants, que enguany comptaran amb la participació de 14 establiments i s'allargaran del 6 d'octubre al 3 de novembre.

La regidora d’Agricultura i Pesca ha afirmat que «el polp pescat a caduf és una tradició de Benicarló i per això volem potenciar les jornades per a què arriben a un major nombre de públic i es puga donar a conéixer un dels principals productes de la costa benicarlanda». Per la seua part, Cardona ha reconegut que «potenciar el producte turístic gastronòmic és una aposta fonamental i forma part de les línies mestres de la Regidoria de Turisme, amb l'objectiu de posar la gastronomia de Benicarló com a referent a la comarca».



Formatges MAS DE LES CODINES - Formatgeria Laura


Foto: Cedida


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)