Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Jornada de voluntariat a la llacuna de l'Aufacada, al delta de l'Ebre

L’acció a realitzar és ajudar a netejar i pintar la caseta on es fan els anellaments d’ocells

Etiquetes   natura entorn, voluntariat ambiental, parc natural delta ebre, sant jaume enveja, delta ebre, terres ebre

Publicat el28/2/2020

Jornada de voluntariat a la llacuna de l’Aufacada, al delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Llacuna de l’Aufacada, Sant Jaume d’Enveja


L'Associació Ornitològica Picampall convoca a voluntaris i voluntàries que vulguin donar-los-hi un cop de mà a posar punt la caseta on es realitza l'anellament d'ocells a la llacuna de l'Aufacada, una important reserva de biodiversitat situada al Delta de l'Ebre. Les accions a realitzar el dissabte 7 de març són netejar i pintar la caseta i netejar el seu entorn i pintar. Els interessats s'han d'inscriure en aquest correu susanna.izquierdo@fcatalunyalapedrera.com Places limitades a 15 voluntaris.

Abans de començar la posada a punt de la caseta, es farà una petita explicació de l'entorn de la llacuna de l'Aufacada i l'activitat que es duu a terme. La Fundació Catalunya-La Pedrera oferirà esmorzar a tots i totes les participants a mig matí.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu