iProjecta. Educació ambiental i guiatges

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/2/2021#) AND (caducitat>=#12/2/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Jesús tanca la temporada 2018 del Running Sèries TE

Ahir diumenge es va celebrar els 5k/10k de Jesús, última cursa del circuit ebrenc de running. Youssef Abaghad i Àngela Barón van encapçalar el podi de la prova

Etiquetes   esports, running, jesus, terres ebre

Publicat el12/11/2018

Jesús tanca la temporada 2018 del Running Sèries TE | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els primers classificats dels 10k van anar agrupats durant la major part del recorregut


El Running Sèries Terres de l'Ebre va tancar ahir diumenge la temporada amb la celebració dels 5/10k de Jesús, una cursa organitzada per la recentment creada Associació Jesús es Mou i la col·laboració de l'EMD de Jesús.

Començava la jornada esportiva amb els escalfaments dels participants al voltant de la carretera Roquetes-Jesús, on se situava l'arc de sortida i arribada i a les 10 h es donava el tret de sortida a la prova, en un matí amb una temperatura molt agradable i un cel enteranyinat que no va deixar lluir el sol fins prop de les dotze del migdia.

Hi van participar 136 atletes entre les dos modalitats de la cursa (99 als 10k i 37 als 5k), que van completar un recorregut que va transcorre pels principals carrers del municipi. En el cas dels 10k, els corredors van donar dos voltes al circuit.

El primer corredor a arribar a la línia de meta dels 5 k va ser Aitor Tomàs, amb un temps de 17 minuts i 18 segons. En dones, la primera classificada va ser Luci Galve, amb un temps de 23 minuts i 47 segons.

El podi dels 10k va estar molt disputat, ja que els primers classificats van anar agrupats durant la major part del recorregut. Va ser en els darrers metres que Youssef Abaghad (0:34:02), en un esprint final, es va separar del grup per a creuar la línia d'arribada en primer lloc, seguit a només 12 segons d'Ali Fathi (0:34:14). El tercer classificat va ser Musa Sowe (0:34:15) i tres segons després entrava Lluisma Mas (0:34:18).

La corredora del Trail CER de la Sénia, Àngela Barón, es va proclamar campiona dels 10K de Jesús, amb un temps de 0:42:25. Marta Paulino es va classificar en segon lloc (0:42:47) i Sandra Vidiella va completar el terce lloc del podi (0:44:22).

Completada la temporada del Running Sèries, Lluisma Mas i Marta Paulino s'han proclamat campions del circuit 2018.


Jesús tanca la temporada 2018 del Running Sèries TE | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Youssef Abaghad i Àngela Barón, guanyadors dels 10K de Jesús 2018

Jesús tanca la temporada 2018 del Running Sèries TE | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Lluisma Mas, guanyador del Running Sèries 2018


Marta Paulino, guanyadora del Running Sèries 2018


La jornada de running es va completar amb les curses de les categories infantil, aleví, benjamí, pre-benjamí i patufet. Seguidament es va fer l'entrega dels trofeus als guanyadors.

Com a colofó de la jornada els organitzadors de la cursa, l'associació Jesús es Mou, van fer entrega a l'alcalde del municipi, Víctor Ferrando i al regidor d'Esports, Josep Pere Puig, d'un desfibril·lador que s'ha instal·lat a l'exterior de l'Escola de Música de Jesús.

Cal remarcar la vessant solidària de la cursa, ja que els beneficis generats per la cursa, així com l'import recaptat amb la venda de la polsera solidària, que es va poder adquirir durant tot el matí a un preu de 2'5 €, han estat destinats a l'adquisició d'aquest desfibril·lador.



Participants a la cursa


Participants de la cursa





XXII Festa de l’Oli de la Fatarella. Del 4 al 5 de desembre 2021