Cruceros Costa de Azahar. Excursions a la costa de Peníscola, Illes Columbretes, Serra d´Irta i Parc Natural del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Els itineraris de Terra de cruïlla fan parada a Campredó

Una quarentena de persones, provinents d’arreu de les comarques ebrenques i del Maestrat, van participar a l’activitat «De la pedra seca a l’art modern»

Etiquetes   entorn, pedra en sec, campredo, baix ebre, terres ebre, maestrat, terres de cruilla

Publicat el1/10/2019

Els itineraris de Terra de cruïlla fan parada a Campredó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El diumenge 29 de setembre, els Itineraris de Terra de Cruïlla es van apropar a Campredó amb l'activitat «De la pedra seca a l'art modern». Organitzat per l'Associació Cultural Soldevila i l'Ajuntament de Campredó, una quarentena de persones, provinents d'arreu de les comarques ebrenques i del Maestrat, van visitar indrets emblemàtics com la Bassa Venècia i construccions de pedra seca, com el povet o la casa de pedra de la finca Cugat. Es va entaular una interessant conversa sobre la preservació patrimonial d'aquests elements tan característics de l'arquitectura rural.


Agrícola de Godall - Plaça Coopertiva, s/n - Godall - Montsià

Posteriorment, els participants van visitar el temple parroquial, sota el guiatge de mossèn Víctor Cardona, que va mostrar-los diferents manifestacions artístiques que s'hi troben a l'església. Finalment, es va obrir la Sala d'art Francesc Llop per tal que els assistents poguessin gaudir del seu llegat.


Per: Redacció

Foto: EMD Campredó


Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya