Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

La inscripció a la cinquena piraguada de la URV és oberta fins al diumenge 29 de setembre

Els participants recorreran l’Ebre des de Miravet fins a Benifallet el dissabte 5 d’octubre

Etiquetes   activitats outdoor, piraguada, terres ebre, miravet, benifallet

Publicat el20/9/2019

La inscripció a la cinquena piraguada de la URV és oberta fins al diumenge 29 de setembre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Foto: URV


La cinquena edició de la Piraguada de la URV tindrà lloc el proper dissabte 5 d'octubre en el tram del riu Ebre que transcorre entre Miravet i Benifallet. La inscripció a l'esdeveniment ja és oberta i es pot fer fins al diumenge 29 de setembre al web d'Esports URV. Els participants podran arribar a Miravet amb els autobusos gratuïts que sortiran des de Tarragona i Reus i des de Tortosa. En el cas de desplaçar-se en cotxe particular, s'haurà d'aparcar a Benifallet i l'autocar de Tortosa passarà a recollir als participants per dur-los a Miravet.

El recorregut passa per punts d'interès patrimonial, com ara el poble de Miravet i el seu castell templer, i d'interès paisatgístic, com el Pas de Barrufemes, amb parets imponents de roca i vegetació frondosa, l'illa fluvial del Pastisset, on es podrà fer un descans i degustar els exquisits pastissets de Benifallet, acompanyats amb el vi de la Terra Alta, i el pas pel galatxo de l'Illa de Cateura, etc. Es tracta del tram més salvatge i verge de l'Ebre català.

Es pot participar amb una piragua individual o una doble i el preu és de 14 euros per a vinculats a Esports URV o 18 euros per als que no hi estan vinculats. Es tracta d'una activitat amb reconeixement acadèmic per als estudiants.

La informació completa es pot trobar al web d'Esports URV.entra i participa als nostres sortejos


SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/3/2020#) AND (caducitat>=#12/3/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())