Hostal - Restaurant Pous de la Neu. Parc Natural dels Ports
TransTerraAlta, una ruta sorprenent

Incendi a PaŘls a la zona de les Faixes (estabilitzat)

A les 15:30 s'ha declarat un incendi forestal a una zona boscosa de PaŘls coneguda com les Faixes. Inicialment s'hi han desplašat 8 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris dels bombers de la Generalitat. A les 17:30 l'incendi ha quedat estabilitzat amb unes 5 Ha afectades.

Etiquetes   incendi, pauls, baix ebre

Publicat el10/3/2017

A les 15:30 d'avui divendres s'ha declarat un incendi forestal al terme municipal de PaŘls (Baix Ebre) en una zona boscosa coneguda com Les Faixes. S'hi han desplašat 8 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris dels bombers de la Generalitat. Al no fer vent a la zona l'incendi no s'ha propagat amb gaire intensitat.

Per precauciˇ s'ha tallat la carretera TV-3541, la que porta de Xerta a PaŘls i la N-230b, per proximitat a la zona de l'incendi, que Ús la via que porta de l'Eix de l'Ebre (C-12) cap a Arnes, passant par Prat de Comte.

A les 17:30 s'ha informat que l'incendi havia quedat estabilitzat, havent afectat, aproximadament, 5 Ha de vegetaciˇ forestal a la zona de les Faixes. S'hi han quedat treballant 2 mitjans aeris i 10 dotacions terrestres dels Bombers.

Incendi a PaŘls a la zona de les Faixes (estabilitzat) | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de lMapa del terme de PaŘls, on s'ha produ´t l'incendi a la zona de les Les Faixes (mapa: Institut CartogrÓfic de Catalunya)