Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/22/2021#) AND (caducitat>=#10/22/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó

Des de les 6:30 h. del matí crema un incendi forestal a la zona del coll del Rajoler a Campredó, al terme municipal de Tortosa (Baix Ebre). A les 9 del matí hi havia 30 dotacions dels Bombers de la Generalitat i també estava prevista la incorporació de mitjans aeris.

Publicat el19/1/2017

Actualització 17.30 h.

  • Bombers dóna l'incendi per controlat.

Actualització 14.00 h.

  • S'enretiren 2 mitjans aeris. Queden 36 dotacions de Bombers i 2 helicòpters.

Actualització 12.30 h.

  • Estabilitzat incendi. Han cremat unes 40 HA

Actualització 9:50 h.

  • Segons informa la regidoria de Governació de Campredó, s'han incorporat 4 mitjans aeris (un helicòpter de comandament, un bombarder i dos Avas).
  • S'han confinat els treballadors de les empreses del Polígon Baix Ebre i s'ha evacuat una dona de 90 anys que vivia en una masia.
  • Han estat 5 els focus simultanis els que s'han detectat entre les 5 i les 6:30 hores.
  • A hores d'ara s'està treballant en l'únic focus actiu a la zona dels Argilers d'Anguera (entre Campredó i l'Aldea).


Des de les 6:30 del matí crema un incendi forestal a la zona del coll del Rajoler a Campredó, al terme municipal de Tortosa (Baix Ebre).

Aquesta zona està ubicada entre els Argilers i el nucli urbà de Campredó, dins la serra del Boix. Des de l'EMD de Campredó informen que estan afectats el camí de la Petja, el camí del Cementiri, el camí de Favaró i el camí Canivell.

Des de l'EMD de Campredó s'ha donat l'avís i han acudit Mossos d'Esquadra i 4 dotacions de bombers. Més tard, cap a les 7:30 hores, s'han afegit 9 dotacions més de bombers i a les 8:30 hores ja eren 30 dotacions dels bombers les que estaven treballant per extingir aquest incendi de matolls, del que encara no se sap el seu origen. Ales 9 del matí estava prevista la incorporació de mitjans aeris.


Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Foto: Bombers de la Generalitat (twitter @bomberscat)

Mapa d'ubicació de l'incendi:

Galeria d'imatges de l'incendi:

Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó Un incendi crema al coll del Rajoler a Campredó