Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Inauguració de l'exposició fotogràfica «Lo Delta 4.30»

L’exposició s’emmarca en els actes del Cap de Setmana del Turisme d’Amposta

Etiquetes   natura, exposicions, amposta, montsia, delta ebre, terres ebre

Publicat el27/9/2019

Inauguració de l’exposició fotogràfica «Lo Delta 4.30» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest vespre a les 19.30 h, en el marc del Cap de Setmana del Turisme d'Amposta, s'inaugura al Museu de les Terres de l'Ebre l'exposició «Lo Delta 4.30», una mostra de fotografies del naturalista i fotògraf José Antonio Sartorio.

L'exposició està dividida en quatre mòduls: Perdre's per trobar-se, Llums que encenen llums, El Jo més íntim i La força del col·lectiu. Cada mòdul consta de vuit fotografies 50x60 impreses en paper de molt altra qualitat, unides unides per un subtil fil conductor i complementades amb quatre poesies i un Audiovisual.

Les fotografies sembla que hagin estat pintades amb la càmera. L'ànima i l'essència dels colors, dels silencis, de la llum, de la calma, de l'aire transparent, de les textures, els murmuris de l'aigua o d'aus que alcen el vol, es fusionen i apareix l'invisible.

Com a fet curiós, destaca el títol de l'exposició. Les 4.30 de la matinada és l'hora en que Sartorio s'aixeca del llit per arribar al Delta i captivar-se amb la sortida del sol.

«Lo Delta 4.30», es podrà visitar fins el diumenge 3 de novembre al vestíbul del Museu de les Terres de l'Ebre, a Amposta.


José Antonio Sartorio

Naturalista, fotògraf, viatger i empresari turístic, especialitzat a protegir les persones en vilatges. Llicenciat amb Grau en Ciéncies Químiques. Format en diversos Màsters empresarials i de Psicologia humanista. Soci de SEO-BIRD LIFE, AEFONA, SCFN i accionista de RIET VELL. Creador de l'espai d'art fotogràfic www.artslow.photo

La seva passió pels entorns naturals comença de ben petit amb Rodríguez de la Fuente i amb Joaquín Araujo. Per a l'autor, la fotografia és un mitjà d'Integració conscient i lent (slow) en el món natural, que esdevé font d'equilibri personal. Es converteix en una escola de coneixement, de comprensió,de calma i d'ajuda a la conservació i conforma, alhora, un espai d'Interconnexió i de transmissió de bellesa natural, de consciencia i de poesia, que ens parla de cor a cor.Trans TerraAlta, una ruta sorprenent


Foto: José Antonio Sartorio


Exposició: «Lo Delta 4.30»
Dies: del 27/9/2019 al 3/11/2019
Lloc: Vestíbul del Museu de les Terres de l'Ebre
Adreça: Gran Capità, 34 - Amposta
Organitza: Museu de les Terres de l'Ebre, Ajuntament d'Amposta i Diputació de Tarragona
Horari de visites: De dimarts a dissabte: d'11 a 14 h i de 17.30 a 20 h Diumenges i festius: d'11.30 a 14 h Tancat: tots els dilluns.