El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d┤informaciˇ turÝstica. Antiga Estaciˇ de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

LA F└BRICA DE SOLFA
Hotel-restaurant a Beseit

Hotel familiar amb encant, per a gaudir sense presses, del Matarranya i els Ports de Beseit.


LA F└BRICA DE SOLFA<br>Hotel-restaurant a Beseit | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Arrabal del Puente, 16
44588 Beseit (Terol)


8 habitacions amb encant, per gaudir sense presses del Matarranya i els Ports de Beseit.

Hotel familiar, adaptat per a persones amb mobilitat redu´da, prove´t d'ascensor, accÚs a Internet (Wi-Fi), sala d'estar amb llar de foc, bar amb terrassa jardÝ al costat del riu. Ideal per a famÝlies.

El plaer d'estar en un lloc sense presses

L'hotel La FÓbrica de Solfa s'adhereix a la filosofia de l'Slow travel o "viatjar sense presses", un turisme intelĚligent per gaudir amb calma del paisatge, el patrimoni cultural i la gastronomia.

Els pilars de l'slow travel sˇn la conservaciˇ del medi ambient, la gastronomia tÝpica tradicional, una destinaciˇ fora del convencional, una oferta mÚs Ýntima, la riquesa patrimonial i, sobretot ..., la qualitat.

L'hotel Fßbrica de Solfa Ús Km. 0 de Pedales de Los Ports.

LA F└BRICA DE SOLFA<br>Hotel-restaurant a Beseit LA F└BRICA DE SOLFA<br>Hotel-restaurant a Beseit LA F└BRICA DE SOLFA<br>Hotel-restaurant a Beseit LA F└BRICA DE SOLFA<br>Hotel-restaurant a Beseit LA F└BRICA DE SOLFA<br>Hotel-restaurant a Beseit


Comentaris