Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

Hostal Cling 43, un bed & breakfast en ple Delta de l'Ebre

En ple cor del Delta, al passeig fluvial del riu Ebre i enfront de l’Illa de Gràcia, trobem un establiment molt particular: l’Hostal Cling 43 un allotjament on apliquen la filosofia del bed & breakfast.

Publicat el22/9/2016

En ple cor del Delta, al passeig fluvial del riu Ebre i enfront de l'Illa de Gràcia, trobem un establiment molt particular: l'Hostal Cling 43, un allotjament on apliquen la filosofia del bed & breakfast.

Els visitants hi trobaran una casa típica del Delta amb totes les comoditats, gràcies a la completa reforma que els seus propietaris van fer el 2014 per convertir-la en hostal, conservant, això sí, els elements originals per mantenir-ne l'encant i el caliu. 

Hostal Cling 43, un bed & breakfast en ple Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La casa té dues plantes, amb un gran pati exterior. A la planta baixa hi ha la recepció, una sala d'estar, el menjador, una petita cuina i dues habitacions dobles amb bany complet, una de les quals està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. 

Per les escales originals de la casa, s'accedeix al primer pis, on hi ha quatre habitacions dobles amb bany complet, dues d'elles amb una petita terrassa individual. Totes les habitacions estan equipades amb televisió, aire condicionat, connexió a Internet, tovalloles i aigua calenta. 

Els propietaris han volgut traslladar l'encant del Delta de l'Ebre i les diferents èpoques de l'any a les diferents habitacions, aplicant elements decoratius característics de cada estació: 

  • La Tardor, amb la caiguda de les fulles dels arbres.
  • L'Hivern, l'època de l'any en què les aus migratòries estacionen al Delta.
  • La Primavera, quan broten flors i arbres i els camps d'arròs comencen a verdejar.
  • L'Estiu, quan el delta és una mar verda, gràcies als arrossars i a l'exuberància de la vegetació del bosc de ribera. 
  • Les habitacions El Fangar i la Faroleta estan inspirades en la Punta del Fangar i el seu far, l'element arquitectònic més important i característic d'aquest espai natural de l'hemisferi nord del Delta, amb espectaculars dunes que van canviant a caprici del vent i amb un àrea protegida on nidifica la gavina corsa i el xatrac.


Hostal Cling 43, un bed & breakfast en ple Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Hostal Cling 43, un bed & breakfast en ple Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


A través del pati s'accedeix a un magatzem privat i a les tres places de pàrquing que es troben a l'interior del recinte de la casa. Per als hostes que arriben acompanyats de la seva mascota, l'Hostal Cling 43 ofereix la possibilitat de deixar-los a la casa. 

A Hostal Cling 43 trobareu un lloc tranquil on descansar, però gràcies a la seva bona situació, també podreu fer un munt d'activitats: passejar a peu o en bicicleta, fer sortides en barca o en caic, muntar a cavall, perxar, ... O simplement deixar passar el temps sense pressa, i tot en aquest marc incomparable ple riquesa de flora i fauna que fan del Delta de l'Ebre, un lloc únic i excepcional.HOSTAL CLING 43 (bed&breakfast)
Avinguda Colom, 43
43580 Deltebre
www.hostalcling43.com
info@hostalcling43.com

Tel. (+34) 659 335 577 (+34) 669 068 836

Habitacions: individual des de 35€ i doble des de 50€

Servei d'esmorzar tipus bufet lliure amb productes típics del Delta de l'Ebre

Número registre Turisme HTE-00864