Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/18/2022#) AND (caducitat>=#8/18/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Horta de Sant Joan celebra aquest dissabte la Festa del Mostillo

La XV Festa del Mostillo i IV Fira de Vi i Tapes s’ha hagut d’adaptar a causa de la pandèmia de la Covid-19

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, fires, turisme proximitat, horta de sant joan, terra alta, terres ebre

Publicat el30/9/2020

Horta de Sant Joan celebra aquest dissabte la Festa del Mostillo | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d'arxiu de l'edició 2019 de la Festa del Mostillo


Aquest dissabte 3 d'octubre, Horta de Sant Joan celebra la Festa del Mostillo i la Fira de Vi i Tapes, un esdeveniment que enguany s'ha hagut d'adaptar arran de la pandèmia de la Covid-19. Així, en aquesta quinzena edició de la festa i la quarta de la fira, els establiments i empreses locals que hi participen, ho faran des del seu propi establiment.

Els visitants podran passejar pels carrers d'Horta i gaudir, a la vegada, del seu patrimoni arquitectònic i dels productes locals, que podran adquirir a les carnisseries i forns artesans del municipi.

S'han organitzat un seguit d'activitats que tindran lloc al llarg del dia, com un tast d'olis Identitat Olive Oil i Olis Montsagre, una visita guiada i tast de vins al celler Les Vinyes del Convent, visites a l'Ecomuseu dels Ports, al Centre Picasso, a l'Església i al Convent de Sant Salvador, entre altres.

Durant tota la jornada els bars i restaurants oferiran tapes i menús elaborats amb productes de tardor, maridats amb vi DO Terra Alta.

Tot els actes s'han adaptat per complir amb totes les mesures de seguretat i higiene.


Horta de Sant Joan celebra aquest dissabte la Festa del Mostillo | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: Cedida