Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

El grup de Natura Freixe de Flix guardonat amb el Premi Natura i Societat de la Fundació Girbau

El guardó està dotat amb 12.000 euros i premia iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació

Publicat el13/6/2017

El grup de Natura Freixe de Flix guardonat amb el Premi Natura i Societat de la Fundació Girbau | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El guardó està dotat amb 12.000 euros i premia iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació


El Grup de Natura Freixe va rebre aquest passat dissabte passat 10 de juny el Premi Natura i Societat de la Fundació Girbau, dotat amb 12.000 euros.

L’acte va tindre lloc a l’edifici del Sucre a Vic, amb la presència dels membres del Patronat de la Fundació Girbau, de la Xarxa de Custòdia del Territori, regidors de l’Ajuntament de Vic, i del regidor de medi ambient i l’alcalde de l’Ajuntament de Flix. Per recollir el guardó, del Grup de Natura Freixe hi van asistir el seu president, Josep Manel Albiac, el tècnic responsable del projecte, Santiago Bateman, i el coordinador de la Reserva de Sebes, Pere Josep Jiménez. L’acte va cloure amb una xerrada sobre el canvi climàtic a càrrec del conegut meteoròleg de TV3 Francesc Mauri.

Al llarg dels propers mesos aquest guardó possiblilitarà la realització d’actuacions de conservació en finques en custòdia amb la participació de col·lectius socials del territori, enfortint la relació entre entitats.


Un premi en favor de la natura i la seva conservació

El Premi de la Fundació Girbau té per objectiu reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació. Neix amb caràcter bianual i s’emmarca en la voluntat de donar suport a entitats que treballen per a la protecció i millora del nostre patrimoni natural, des del compromís i la responsabilitat. I amb la convicció ferma que la millor manera de fer-ho és fomentant la participació de la societat, i la transmissió de valors de respecte i responsabilitat envers el medi ambient. Val a dir que en aquesta convocatòria s’hi van presentar un total de 40 projectes.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)