Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Graëllsia fa diverses accions de recollida de deixalles a l'EIN Cap Santes Creus

Les accions s’emmarquen dins el projecte d’apadrinament de Libera. L’entitat mediambiental Graëllsia té un acord de custòdia de l’EIN Cap Santes Creus amb l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar

Etiquetes   natura entorn, medi ambient, ametlla de mar, terres ebre, EIN Cap Santes Creus

Publicat el28/10/2020

Graëllsia fa diverses accions de recollida de deixalles a l’EIN Cap Santes Creus | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Mirador a l'aiguamoll de l'Embut


L'entitat mediambiental Graëllsia ha realitzat en les últimes setmanes, tres accions de sensibilització i educació ambiental amb alumnes de l'Escola Sant Jordi, l'Institut Candelera i també del Centre de Menors No Tutelats. Unes accions emmarcades dins el projecte d'apadrinament de Libera.

El grup d'estudis i comunicació ambiental Graëllsia continua treballant amb el projecte Libera, concedit per SEO/BirdLife i Ecoembes el passat novembre, que té la intenció de conservar i divulgar l'Espai d'Interès Natural Cap Santes creus. Durant les últimes setmanes s'han fet jornades educatives concretament a la platja de la punta de l'Àlia, a la de Santes Creus, i a la zona de Port Olivet.

A banda d'aquestes activitats, les voluntàries de Graëllsia també han estat realitzant mostrejos submarins amb immersions d'entre 5 i 25 metres de fondària per analitzar les deixalles submarines i afortunadament, no n'han trobat.

Recordem que l'entitat té un acord de custòdia de l'EIN Cap Santes Creus amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


Font i foto: La Cala RTV